Részegen nagyon leégettem magamat egy buliban, hogyan viselkedjek?
Először voltam részeg, de utoljára is, az biztos:( Egyik legjobb barátnőm szülinapi buliján voltam, 1,5 pohár valamit ittam és nagyon beálltam tőle, összevissza beszéltem, hangoskodtam, bunkó voltam. Annyira szégyenlem magam. Kiderült, hogy egy srác megkérdezte, szükségem van-e valamire és én meg tök bunkó voltam vele, erre ő nagyon megsértődött. Meg a barátnőm pasija birizgálta a hajamat, meg bökdösött, és én mondtam neki, hogy ne fogdosson. Ez a dolog 1 hónapja volt, de beszéltem barátnőmmel és csak most derültek ki ezek a dolgok..annyira szégyenlem magam, most mit gondolnak rólam:( Hogy egy tahó vagyok. Barátnőm megint tart bulit, amire én nem akarok elmenni, mert jól leégtem az előzőn. Mindenki részeg volt, de mégis nekem annyira gáz ez a dolog, sosem voltam még ilyen. Hogyan nézzek a szemükbe? Mindenkinek biztos az a képe maradt meg rólam, hogy részeg voltam lány létemre és ráadásul bunkó is:(
17L
Dehogynem leszel még részeg, mindenki így kezdi ;) Mondjuk leckének jó volt, én 18 évesen rúgtam be először olyan istenesen, na azóta azért tartom a határokat.
Viszont hidd el, hogy senki nem tart tahónak, mert tudják, hogy részeg voltál. Az ilyeneket mások fel sem veszik.
menj el a buliba, és ha találkozol azokkal akikkel a múőltkor kérj bocsánatot.
aztán viselkedj normálisan, bulizz jót.
úgyis fogsz még inni, egy-két ilyen kezdés mindenkinek belefér, és ne félj, mindenki átesik rajta:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!