Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon leegettem magam reszege...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon leegettem magam reszegen. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szombaton volt egy buli, ahova par ismerosommel elmentunk. Eleg sokat sikerult innom (mentsegemre legyen szolva, hogy inkabb a tobbiek itattak) es eleg gazul viselkedtem. Felcsuszott a szoknyam, aminek kovetkezeteben mindenem kilattszott + a felsom ujja is lecsuszott, eleg sok pasira ranyomultam, koztuk a legjobb baratnom volt baratjara is ( persze nem volt kolcsonos) illetve az ex baratomrol kiabaltam kulonbozo dolgokat (milyen volt az agyban stb.). Tenyleg nagyon reszeg voltam, fogalmam sem volt mit csinalok, masnap nem is emlekeztem. Ma viszont a suliba mindenki rohogott rajtam, a legjobb baratnom hozzam se szol az osztalytarsaim meg leneznek. Szerintetek mit tegyek, hogy elfelejtsek ezt az egeszet? Nagyon nem ilyen vagyok es nem szeretnem ha mindenki ezekrol ismerne meg. Kerlek segitsegek nagyon fontos lenne! Bocsanat az ekezethianyert!!

17(majdnem 18)/L

2013. okt. 7. 14:57
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Majd elfelejtik. Azokkal pedig, akik bár ismernek, tudják, hogy nem szokott veled ilyen előfordulni és egy ilyen baleset miatt lenéznek, nem érdemes foglalkozni, ez már az ő szegénységi bizonyítványuk.

A barátnődtől kérj bocsánatot a viselkedésed miatt, ha megbántottad, nem éri meg, hogy rámenjen erre egy barátság. Mondjuk ha a volt barátjára nyomultál, ahhoz már neki semmi köze elvileg, de lehet, még érez valamit iránta, ezért haragudott meg.

Azt meg gondolom, mondanom sem kell, hogy máskor vigyázz a piával. :) Tudod, van úgy, hogy az ember észre sem veszi és túllő a célon, velem is előfordult ilyen. Oda kell figyelni.

2013. okt. 7. 15:06
 12/26 anonim ***** válasza:

Az üzenet küldője: Dübörögjön az acél!

Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló

Az elküldés időpontja: ma 15:02

Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Nagyon leegettem magam reszegen. Mit tegyek?

"Aki nem bírja ne igyon.Így jártál kártyát kaptál."

Az üzenet szövege: miért ki birja? áruld már el max az aki már ivott régebben de én még nem hallotam olyan ismerősömről aki a jelenlegi szintjét nem ugy érte volna el hogy nem baszott be régen de nagyon

Köszönöm a privát figyelmed de van aki bírja a piát valaki megőrül tőle.

2013. okt. 7. 15:07
 13/26 A kérdező kommentje:
Koszonom utolso! (Meg persze a tobbieknek is koszonom) nekem nem megy sajnos, hogy feltartott fejjel menjek, keves vagyok hozza...
2013. okt. 7. 15:07
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Mucika, olyan nincs, hogy a többiek itatnak.

Rossz részeg vagy. Ezt most megtudtad. Tanulópénz, hogy legközelebb ne igyál annyit, azaz ne hagyd itatni magad. Értem?

ÉS ahogy egy tanult kolléga feljebb már említette. Minden csoda 3 napig tart. Idővel elfelejtik. Még év leje van, lesz egyéb más is amivel foglalkozni fognak az év során.

Más kérdés, hogy a számodra tetsző pasi előtt lehet, hogy leírtad magad, mert a részeg csajokat nem csipázzuk. Őt buktad. De ez a tanulópénz.

2013. okt. 7. 15:12
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Igazából neked lenne okod neheztelni arra, hogy nem volt a környezetedben egy igazi barát/barátnő sem, aki ügyelt volna arra, hogy ne exponáld túl magad, és diszkréten eltávolított volna a társaságból akkor amikor már megártott az ital.

Illetve egy jó barátnak/barátnőnek arra is illik ügyelnie, hogy ne hagyja hogy barátnőjét leitassák.

Tehát azok a barátnők szégyelljék magukat, akik nem álltak ki melletted. Ha húgomat fiatal bulizós korában magára hagyták volna barátnői ilyen esetben, akkor utána a barátnőinek jól megmondtam volna a véleményemet.

2013. okt. 7. 15:17
 16/26 anonim ***** válasza:
Rúgjál be újra!
2013. okt. 7. 15:20
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Azért a 15-ös válaszban is van valami. Ha a mi baráti társaságunkban történik hasonló, akkor mi hazakísérjük, nem hagyjuk, hogy tovább égesse magát.
2013. okt. 7. 15:22
 18/26 anonim ***** válasza:
Szerintem mindekivel 1előforul/t , nem kell ezért pálcát törni felette. Azt már neked kell magadba lejátszanod , hogy közhely ugyan de részegen fel fel jönnek az igazi tulajdonságok. Tehát ha tényleg nem ilyen vagy akkor találd meg az okát , hogy miért voltál most ilyen. Lelki gondok, csalódás stb. Ha meg eredendően ilyen vagy és változtatni akarsz akkor hajtrá. Én kezdésnek mindenkinek , külön külön írnék egy levelet egy bocsánatkérő levelet amiben elmondanám nagyjából azt amit itt most. Ha nem vevők rá , nem értékelik akkor az meg már az Ő szegénységi bizonyítványuk. Persze ez nem lesz elég , bizonyítanod kell ezen felül, de kezdésnek megteszi. személyes véleményem , meg szerintem belefér egy kis lazaság részegen, legyen az akár egy kis erotikus kacérkodás. A gond a személyes dolog kibeszélése, meg a volt bnő pasija.
2013. okt. 7. 15:53
 19/26 anonim válasza:
20%

" Tenyleg nagyon reszeg voltam, fogalmam sem volt mit csinalok, masnap nem is emlekeztem."

Na ilyen NINCS. Én is voltam már részeg, nem1x ki is taccsoltam, csináltam baromságokat is. DE ez ilyen h*lye tini kifogás h meg tudd magyarázni a dolgokat. Igen is emlékszik az ember arra amiket csinált részegen és amikor teszi akkor is tudja h mit tesz. Ergo eszed amit főztél magadnak.

2013. okt. 7. 15:59
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Simán lehet annyit inni, hogy filmszakadás legyen, ha nem vagy egy kitaccsolós alkat. Egy-két ital után csökken az önkontroll és ha akkor elkezdenek itatni (főleg házibulin, ahol nem kerül pénzbe) akkor bizony megtörténhet hogy másnap nem emlékezel a történtekre, és mások elmondásából tudod meg hogy kiknek tettél pl. szexuális ajánlatot.
2013. okt. 7. 16:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!