Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezzel nagyon leégettem magam előtte?
tetszik egy fiú az osztályból és egy csoportban vagyunk...és ma matek óra előtt kólát ittam és véletlenül böfögtem egyet és ő is hallotta...annyira gáz volt...még a tanár is elkezdett röhögni...
ez nagyon égő? ezzel nagyon lejárattam magam előtte?
15/L
Ugyanmár, szerintem poén,nincs ebben semmi,
én az a fajta vagyok aki előtt lehet böfögni,fingani,szarni,nem érdekel,vicces.
Ha nem vagy neki szimpatikus, akkor szerintem nem ez a böfögés az oka. Ez ilyen mindennapos semmiség! :D
Nekem is van fingós sztorim! Sulival voltunk külföldi tanulmányi úton. A csoportban nem csak egy osztályból voltak tanulók, hanem vegyesen. Ott volt az osztályfőnököm is, aki elég fiatal még, és elég eleven is! Hátul ül szokás szerint a kemény mag, és viccből beszóltak az ofőmnek. Ő hátrament hozzájuk, és egy jó hangosat odafingott, majd közölte, hogy aki feláll a helyéről, az megjárja, majd visszament előre! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!