Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet egy pasi olyan szerelmes hogy képes megváltozni, ha előtte minden barátnőjét megcsalta?
Hát az attól függ, hogy hány éves a pasi, miért csalta meg az exeit stb?
Olyan is lehet, hogy benned megtalálta azt,akit eddig keresett.
Kizárt!
Lehet, hogy megváltozik, de csak rövid, átmeneti időre.
Garantáltan téged is meg fog csalni előbb-utóbb.
Ez mindentől függ.. Ismerek egy olyan srácot aki váltogatta a barátnőit amint megfeküdt nekik már ment is tovább. Nos mi se értettük miért csinálta ezt...Elég szép barátnői voltak de őt ezt nem nagyon érdekelte sose szerelemre ment. Elvileg fél(t) a csalódástól. Tavaly előtt nyáron sokat összejárt egy lánnyal..Mikor kisebb vita volt közöttük már minden baja volt, hogy miért csinálja ezt a lány. Nagyon szerelmes lett a lányba. A lány tudta, hogy milyen élete volt eddig. Csajról-csajra járt. Félt ő is..hozzánk jött segítségért. Majd Novemberben összejöttek. És még azóta is boldogok.Akárhányszor összefutok az ismerőssel mindig áradozik róla. Mi is megnyugodtunk, hogy végre egy normális csajnál leállt mindennel, és tényleg boldog. :)
Azért mi is sokat segítettünk neki. De minden ember más.
A nőnek legyen tartása, és ne hagyja magát olyan könnyen. Ismerje ki a másikat. Haverom nője eléggé "rafinált" volt. Nem hagyta a csókot sem, de meg se feküdt haveromnak. Így nehezebb volt haveromnak "becserkészni-e", de elmondása szerint így még jobb volt, hisz küzdeni-e kellett a nőért. :)
8 éve vagyok együtt a férjemmel. Voltak előtte párkapcsolataim, amikben félreléptem. És a férjemhez 8 éve hűséges vagyok!!!
Amikor félreléptem, fiatal voltam, nem voltam elég érett, felelősségteljes, sok mindent nem úgy ítéltem meg, mint ma, felnőtt fejjel. És természetesen akkor nem akartam senki iránt elkötelezni magam, éltem. Ma meg már nincs ez.
Szóval azt mondom, hogy igen, lehet bárki hűséges valakihez, ha az minden téren megad neki mindent, ha az tényleg a hozzá illő ember, még ha korábban nem volt egy hűséges típus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!