Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Részegen fölhívtam az exemet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Részegen fölhívtam az exemet, nagyon leégettem magam a haverjai előtt, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Pár hete szakítottunk, de én még mindig szeretem. A hétvégén a barátnőmmel elmentünk inni, és nagyon részeg lettem. Hülye ötlet volt, de fölhívtam a volt barátomat. De ő nem egyedül volt, hanem haverokkal. Akik hallották is a beszélgetést, és röhögtek. Én hülye, részegen szerelmet vallottam az exemnek, hogy még mindig szeretem, vele akarok lenni. Akkor ő csak nevetett ezen, és elküldött aludni, mondván sokat ittam... Másnap baromi cikinek éreztem a dolgot, nem is tudom hogy tehettem ilyet, józanon meg se fordulna a fejembe. És ráadásul nem csak előtte, de még a haverjai előtt is lejárattam magam. Azután írt, nagyon megörültem neki, de csak annyit írt, jobban vagyok? Nem válaszoltam neki, mert nem tudom gúnyolódni akar vagy mi? Hogy tehetném jóvá a dolgot? Kérjek bocsánatot? Vagy tegyek úgy, mintha meg se történt volna? Pasizzak gyorsan be, mintha már túl lennék rajta? Ti mit tennétek?

L/23

2020. márc. 3. 20:22
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Válaszolj rá! Köszi kérdésed, már jól vagyok. Ennyi

Ne magyarázkodj semmikép

2020. márc. 3. 20:25
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. 2-3 nap és leül a por. Nem kell felhívni, írni, nem tartozol semmivel!
2020. márc. 3. 20:25
 3/16 anonim ***** válasza:
21%
Ezért nem kellene mértéktelenül iszogatni. Ez a vége. És lehetett volna rosszabb is.
2020. márc. 3. 20:26
 4/16 A kérdező kommentje:
Rosszabb? Pl? Szerintem ennél rosszabbul nem sülhetett volna el..
2020. márc. 3. 20:39
 5/16 anonim ***** válasza:
31%

Dehogynem. Odamész személyesen, megalázod magad személyesen, elrabolnak miközben részegen támolyogsz éjjel az utcán stb.

Rosszabb mindig lehet! Ez az egyetlen igazság az életben.

2020. márc. 3. 20:40
 6/16 anonim ***** válasza:
92%

Na hagyjuk már. Akkora szégyen, ha az ember felhívja a volt párját, hogy szereti?

Istenem, hát nem azzal hívta fel, hogy könyörögjön neki, hogy menjen át szexelni... ki az a barom állat aki ezen röhög? Mi ciki van egy szerelmi vallomásban?

Kezdek rájönni, hogy ezen az oldalon tényleg 80%ban örök szüzek vannak.

Hát nemtudom elképzelni, hogy engem felhív az exem, hogy még szeret és ezen körülöttem bárki röhög vagy lenézi emiatt.. én sem tenném.

Nem kell ennyire szégyelld magad.

2020. márc. 3. 20:42
 7/16 anonim ***** válasza:
80%
Ebben az egész sztoriban annyi a tanulság, hogy tartsd a mértéket legközelebb, a többi kb vihar a biliben.
2020. márc. 3. 20:51
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát én is égettem már le magam ha ez megnyugtat elkell engedni
2020. márc. 3. 21:14
 9/16 anonim ***** válasza:
82%
Nem történt tragédia. Nyugodtan írj vissza neki, beszélgessetek!
2020. márc. 3. 21:46
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem égetted le magadat. Lehet kicsit túlzol, hogy kinevettek. De ha tényleg annyira nevettek, akkor éretlenek eléggé vagy nem nagyon volt még barátnőjük, esetleg mindkettő.

Friss szakítás ráadásul. Ha nyilván józanul azt akarod, hogy maradjatok is külön, akkor csak mondod neki, hogy jól vagy és felejtse el, józanul már másképp vélekedsz, mint részegen. Magyarázkodni és bocsánatot kérni nem kell. Egyébként nem kicsit minősíti, hogy így kiteregette a beszélgetéseteket a barátainak, akik ilyen jól szórakoztak rajta... Ha kiderül, hogy engem valaki ilyesmivel hív, akkor nem szoktam habozni, hogy privát is maradjon ez a beszélgetés, max elvonulok kicsit, az más hogy megemlítem a barátnőimnek, de bunkó azért nem vagyok, hogy hagyom őket végighallgatni mikor személyes dolgokról beszél nekem egy olyan személy, aki fontos volt nekem egyszer már és elvileg nem is haragszom rá.

22l

2020. márc. 3. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!