Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Játszik velem? Tisztelettel kérném az őszinte véleményeteket.
Sziasztok,
5 éve húzódik egy herce-hurca "kapcsolatom". Sokszor hagyott el a lány. Két éve nem beszéltem vele gyakorlatilag, mert a végén megcsalt és nagyon csunya, megalázó helyzet történt, amit nem ecsetelnék. Nemrégiben meggyőzött, hogy sokat változott és élete szerelme vagyok. Találkoztam vele, nagyon közel voltunk egymáshoz; több órát töltöttünk el. Majd még sokat beszélgettünk, örültünk egymásnak, hogy újrakezdhetjük; hogy félretehetjük a sérelmeket végre egy szebb jövő érdekében. Aztán szép fokozozatosan (megbeszéltünk következő találkozókat, stb) inaktív lett, alig-alig kezdett válaszolni. Nincs ideje, nagyon sokat dolgozik, stb. De egyáltalán nincs ideje..Látványosoan ignorált, majd elkezdte sorolni a hibáimat, hogy milyen is voltam én a kapcsolatunk alatt. (Hozzáteszem semmi kirívót nem csináltam). Szóval a szemében a gerendát, az enyémben a szálkát nekikezdett bántalmazni; és hogy ő a sérelmei miatt nem tud visszafordulni többé. Én pedig értsem meg, hogy miért csalt meg anno és csinálta a szörnyűségeit velem.
Kérdés: Hiányzotam neki, kapott egy kicsit belőlem, most feltöltődött és mehet minden a régiben; eldobható lettem? Ti mit gondolnátok?
Azt, hogy én milyen naív és hülye vagyok, kérlek ne vágjátok a fejemhez, tudok róla. Életem nagy szerelme volt ez a lány és igyekeztem hosszú idő után megbocsájtani és bízni a változásban.
A harmincas éveink második felét tapossuk.
Megköszönök minden kultúrált hozzászólást; mivel jelenleg nagyon fáj ott belül.
Köszönöm.

Tisztelettel üdvözöllek!
Mindenki leírta hogy mi a helyzet.
Játszik veled. Játszik az érzéseiddel. A hátad mögött ő mindenféle lúzernek tart miközben rajtad kuncog és nem bántani akarnak. Nyilván nem vagy az csak érzel iránta és ezt ő is nagyon jól tudja. És azt is hogy szenvedtet téged. Ilyenkor jó ha egy külső hiteles ember van körülötted aki fel tudja nyitni a szemed és realizálni és tudatosítani tudja benned hogy ez az egész részéről nem létezik.
Egy semmi vagy neki. Én fél évig szenvedtem ugyanígy egy nő miatt aki velem akarta elhitetni magával hogy csábos és oda lehet érte lenni. Élvezte hogy mindent megtettem neki és kihúztam akár a bajból is. De eddig voltam csak jó.másra nem kellettem soha. Nem is keresett még csak annyival sem hogy hogy vagyok. Szóval szakítsd meg vele a kapcsolatot és töröld az életedből. Felejtsd el hogy létezik. Ne is köszönj neki ha találkozol vele az utcán

Ennek a nőnek mondd meg, hogy csak dugni vagy vele hajlandó találkozni. Ha párszor sikerülne megdugnod (amit erősen kétlek), utána dobd örökre mindenképp.
Ha te még ezzel a nővel kapcsolatban komoly kapcsolatról ábrándozol, akkor nagyon hülye vagy.
Nincs az a jó mell és helyes pofi ami megér ennyit.

Nem gondoltam volna,hogy én leszek az,aki sokadjára válaszol,és leírja a saját hasonló történetét női szemmel.
Nekem is volt egy ilyen kapcsolatnak nevezett valamim,vagy hogy is mondjam.
17 évesek voltunk.Én még családi házban éltem szépen mondva (18 előtt jöttem ki 2 héttel) Kijöhettem hosszú hétvégézni elkért anyám júliusban egy programra,ezért maradhattam tovább kikapcsolódni.Ott voltunk egy jó bulin,és ott ismerkedtem meg a pasival,akiről szól a mi történetünk.
Összemelegedtünk,és egy ideig jó is volt minden.
Aztán már egy idő után bunkó volt,sok volt a veszekedés.
Én meg csaltam párszor,jöttek az ostromok,a féltékenységi jelenetek.
Aztán 5 hónappal később szakítottam,én is szenvedtem,ő is szenvedett.Számtalanszor kért úgy esélyt,hogy kezdjük újra,hogy megváltozott,hogy most már ő másvalaki ezzel akart beetetni.
Beszélgettünk nem is egyszer,próbáltam hinni neki,mégsem úgy volt,ahogy mondta,még a tettei sem igazolták ezt.
Én azért taszítom el magamtól mert nem látok arra esélyt,hogy nekünk értelme lenne újra összekerülni.
Aztán ott van nekem az a személy,aki nem beszél velem úgy,mint a kutyával,szeret és megbecsül a hibáim,hiányosságaim,hátrányaim,erősségeim,pozitívumaim és a többi mellett.
Elfogad engem,érte megéri minden nap küzdeni!
Figyelj,a csaj se mond szerintem hülyeséget,az ő szemszögéből kell rávilágítani a dolgokra,és fény derül sok mindenre,könnyebb lesz a feldolgozás is,ha már tisztázódik benned a helyzet,amik neked most még tüskék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!