Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Játszik velem? Tisztelettel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Játszik velem? Tisztelettel kérném az őszinte véleményeteket.

Figyelt kérdés

Sziasztok,

5 éve húzódik egy herce-hurca "kapcsolatom". Sokszor hagyott el a lány. Két éve nem beszéltem vele gyakorlatilag, mert a végén megcsalt és nagyon csunya, megalázó helyzet történt, amit nem ecsetelnék. Nemrégiben meggyőzött, hogy sokat változott és élete szerelme vagyok. Találkoztam vele, nagyon közel voltunk egymáshoz; több órát töltöttünk el. Majd még sokat beszélgettünk, örültünk egymásnak, hogy újrakezdhetjük; hogy félretehetjük a sérelmeket végre egy szebb jövő érdekében. Aztán szép fokozozatosan (megbeszéltünk következő találkozókat, stb) inaktív lett, alig-alig kezdett válaszolni. Nincs ideje, nagyon sokat dolgozik, stb. De egyáltalán nincs ideje..Látványosoan ignorált, majd elkezdte sorolni a hibáimat, hogy milyen is voltam én a kapcsolatunk alatt. (Hozzáteszem semmi kirívót nem csináltam). Szóval a szemében a gerendát, az enyémben a szálkát nekikezdett bántalmazni; és hogy ő a sérelmei miatt nem tud visszafordulni többé. Én pedig értsem meg, hogy miért csalt meg anno és csinálta a szörnyűségeit velem.

Kérdés: Hiányzotam neki, kapott egy kicsit belőlem, most feltöltődött és mehet minden a régiben; eldobható lettem? Ti mit gondolnátok?

Azt, hogy én milyen naív és hülye vagyok, kérlek ne vágjátok a fejemhez, tudok róla. Életem nagy szerelme volt ez a lány és igyekeztem hosszú idő után megbocsájtani és bízni a változásban.

A harmincas éveink második felét tapossuk.

Megköszönök minden kultúrált hozzászólást; mivel jelenleg nagyon fáj ott belül.

Köszönöm.

2020. jan. 7. 10:44
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%

A legnagyobb tisztelettel es oszinteseggel mondom ha akarsz normalis kapcsolatot / hazassagot valaha akkor errol a lanyrol leteszel.

Elhiszem hogy szar, nekem is volt hogy szar volt. De ez nem vezet sehova . Mar megcsalt egyszer , ha igazan megbanta volna es megvaltozott volna (ami szerintem nagyon ritka) akkor nem igy kene viselkednie .

Ha jot akarsz magadnak keresel mast

2020. jan. 7. 10:50
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen... a szerelemben nincs semmi logikus. Nem abba szeretünk bele, akivel össze is illünk. Vele nem illesz össze.szirintem mindegy, hogy mi miért történt. De legközelebb hagyjátok ki a beszélgetős részt, inkább csak dugjatok! Ha megvan a kémia, de minden más hiányzik, akkor csak a szexnek van értelme. Abban jobban fel lehet töltődnötök. Kapcsolatot ne remélj. Legjobb, ha elfelejted, és nem engeded magad közelébe. Csak felszakítja a régi sebejet. Most már megtapasztaltad milyen. Ha rajta múlna, akkor szerintem nem ez volt az utolsó találkátok. Szóval inkább múljon rajtad, és töröld el a létezését! Így lehet továbblépni.
2020. jan. 7. 10:57
 3/25 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen soha nem valtozik meg. Csak idő kérdése és félrekur ismét.

Az ilyen bolond nőket semmi nem érdekli csak az hogy mikor tudnak beleszarni valakinek az életébe.

Ha nyugodt életet akarsz akkor elkerülöd.

Legyen önbecsülésed. A bizalmat, ha már elvesztette, nem megelőlegezni kell hanem kiérdemelni.

2020. jan. 7. 10:58
 4/25 anonim válasza:
100%

A kerdesed, amit egyben megvalaszoltal igaz es szerintem ez a helyzet (amit leirtal). Nem azert, de kisse ismeros, velem is volt hasonlo, szakitottak velem valaki mas miatt, azutan az a szemely szakitott vele (exem) es teljesen osszeomlott. En meg nem voltam tul rajta es volt hogy beszelgettunk meg utanna, egyszer feljott hozzam, nalam aludt, de nem volt tobb mivel nem akarta nem enegedte. Azok utan mar nem keresett es azota nem is beszeltunk(ami nem is baj mostmar).

Mostmar en is tul vagyok rajta, hisz mar reg tortent es mindenkinek megvan a sajat elete.

Es igen, mostmar merem allitani hogy az az egesz azert volt, mert ahogy fogalmaztad fel kellett toltodjon, mert en jo voltam hozza, stb. es jol eshetett neki hogy miutan szakitottak vele, egy csomo egyejszakas kaland utan ott voltam en aki nem ugy viselkedne vele (en is naiv voltam akkor, mindenki az mikor meg erez valamit a masik irant, ez idovel elmulik es jobb esetben tanulunk belole).

Igaz, az en szituaciom nem par eves volt, csak par honapos es a huszas evek elejen vagyok, de remelem segithettem ezzel a peldaval es hogy megerositettem azt amit te gondolsz (velemenyem szerint jol gondolod, de ez csak az en velemenyem).

23/F

2020. jan. 7. 11:03
 5/25 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm az értékes hozzászólásaitokat, ment a zöld kéz mindenkinek! Annyit még hozzátennék, hogy amikor megcsalt; az kísértetiesen ugyan így történt. Volt már neki másik, csak én nem tudtam róla; de persze nem voltam vak, megkérdeztem őszintén van-e valakije. Azt mondta nincs. És ezután velem szerelmeskedett, majd másnap közölte, hogy neki van valakije és nagyon csúnyán szakított. Állítása szerint végig engem szeretett, csak pótélknak kellett más. Most is valami ilyesmi történt; hogy habár azt mondta, nincs senkije most; valószínűleg pont, hogy van. Csak egy picit kellett, feltöltődni. Nos, mégegyszer köszönöm Nektek!
2020. jan. 7. 11:14
 6/25 anonim ***** válasza:
74%
A legnagyobb tisztelettel mondom, h egy igazi balek vagy. A lány kihasznál, átver, megaláz, megcsal, és még te vagy szomorú?! Menjen ő a csába!
2020. jan. 7. 12:15
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

Elmondom mi a szitu: hiányoztál neki valami oknál fogva, jól magában felistenített. Találkoztatok, rájött, hogy nem hiába ment félre, mert nem is kellesz neki, csak hiányzott a figyelmed. Mivel ezt bevallani nincs pofája, mismásol.

31n

2020. jan. 7. 12:33
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Ember, ne már... Közel a 40-hez így hagyod magad? A csaj sem lehet semmi. Ennyi idősen itt tartani.
2020. jan. 7. 13:11
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, nem bántani akartalak, csak sokkolt. Amúgy, ti rendes, felvállalt kapcsolatban is voltatok?
2020. jan. 7. 13:12
 10/25 A kérdező kommentje:
Igen, valószínüleg így van, az őszinteség amúgy sem az elsőszámú erénye. Tudom, hogy balek vagyok; de hozzátenném 1,5 évig ostromolt, hogy találkozzak vele, mert szeret és minden más már, változott, stb. Nem egyik napról a másikra történt; persze a történteket ez mit sem segít. :)
2020. jan. 7. 13:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!