Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondanátok a véleményeteket ezzel a hazugságokkal teli szakítással kapcsolatban?
valszeg az történt, h a kapcsolatotok idején másfelé kezdtetek menni. Ne sajnáld, mert ez így nem lett volna hosszabb távon életképes. Az, h ő mit akar, mit nem, hol van fenn, hol nincs... Megértem, h érteni szeretnéd, de lássuk be: ennek a jelenedre már semmi hatása nincs.
Te olyan voltál amilyen, neki mégsem kellett ez. Kilenc hónap ide v oda; valszeg még nem állt készen egy normális kapcsolatra.
Exem hasonló volt, csak mi két évig gyötörtük egymást és együtt is éltünk.
Az a véleményem, hogy nem te vagy a hibás, te csak törődésre vágytál, amit a párod nem tudott megadni. De pont emiatt ne is bánkódj, hogy vége, hiszen nagyon sok ember meg tudja adni ezt, de az nem ő.
És a szigorúbb verzió: nem szeretett, csak egy ideig nem merte bevallani, mert gondolom, kényelmes voltál neki. Itt se bánkódj, mert ez a saját lelkén fog száradni, hogy kihasználta a gyengédségedet.
Ja és az egónövelő vigasz: más csajjal is így fog viselkedni, mert kutyából soha nem lesz szalonna. Ő csak magát szereti. Olyan a világon nincs, hogy azért vagyok bunkó a másikkal, akivel vagyok, mert "most nem" akarok komoly kapcsolatot. Ha valóban nem akarok, akkor nem jövök össze senkivel, és nem hitegetem őt, ez ilyen egyszerű.
Semmi kommunikáció, hazugságok, féreg személyiség.
Örülj neki, végre megszabadultá lettől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!