Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném ki kérni a véleményeteket, Ti hogyan cselekednétek?
Figyelt kérdés
Kezdem az elején.Két éve vagyunk külön a kislányom édesanyával.Van egy hét éves kislányunk.Amikor meg ismerkedtünk Ö 16 volt Én pedig 17 éves voltam.Tényleg igazi nagy szerelem volt.Az Ő szüleinek az elejétől kezdve,nem voltam színpatikus.Ez meg is maradt a kapcsolatunk alatt végig.Évekig nem keresték a lányukat se az unokájukat.Bele kezdtem egy vállalkozásba amit mára nagy sikerre vittem.Talán túlságosan is,hamar lettem vagyonos,de volt egy jó ötletem amiben hittem és bejött.Van házam,Luxus autóm,de most itt ez nem is lényeg.Amikor a kislányom édesanyja elhagyott elégé padlón voltam,minden pénzem a vállalkozásban volt.Reggel elmentem otthonról,üzleti ügyben mint általában.Mire haza értem,elköltözött a kislányommal.Egy levelet hagyott.Olyan dolgokat írt benne,hogy már nem kívánt,meg amúgy is hónapok óta van szeretője.Eltelt pár hónap és beszéltünk telefonon és azt kívánta,az lenne a legjobb ha meghalnék.Két napra rá,nem én vezettem és árokba hajtottunk.Szerencsére senkinek nem lett semmi baja.Utána össze állt egy nála 3 évvel fiatalabb sráccal aki 20 éves volt akkor.Vettek egy házat,nem banki hitelre,tulajjal meg egyeztek havonta fizetnek és ha meglesz a pénz az övék a ház.Ez idáig szép de a sráccal akivel össze állt attól 4 hónap múlva terhes lett,akkor már tudtam ebből baj lesz.Most oda jutottak,hogy nem tudnak fizetni és költözni kell.A kislányommal ez a két év alatt ez a negyedik költözése.Ha nem így vállunk el,ahogy Ő tette velem,meg mondom őszintén kifizetném nekik a házat,már csak a kislányom miatt is mert az otthonának érzi.Magyarul meg venném a kislányunknak.De gondolkozom azon is,hogy magamhoz veszem a kislányomat,itt biztos állandó helye lenne mellettem.Előfordulhat valaki előjön azzal,hogy miért nem megyek ügyvédhez.Azért mert ők csak a pénzt nézik,és Én olyan egyszerű emberek véleményére vagyok kíváncsi,mint amilyen Én vagyok.26 éves vagyok szóval elég fiatal,a szüleimmel nem tartom a kapcsolatot,és nem nagyon tudok tanácsot kérni senkitől.2015. júl. 8. 20:12
1/11 anonim válasza:
Úgy van, ahogy írod, magadhoz kellene venned a kislányotokat. De ez nem fog menni ügyvéd nélkül.
2/11 Miss.Anna válasza:
Szerintem is vedd magadhoz a kislányt.Mondd el ezt az ötletedet az édesanyjának is és beszéljétek meg.Úgy tudom,hogy a gyerekek felügyeleti jogáért tárgyalás mindenképp szokott lenni,de ebben nem vagyok teljesen biztos.Ha viszont kettesben nem sikerül megegyezni,akkor tényleg fel kéne keresned egy ügyvédet,de ezt hagyd végső megoldásnak. :) Remélem egy ici-picit tudtam segíteni.
3/11 A kérdező kommentje:
Ha úgy döntök,hogy magamhoz veszem akkor mindenképp ügyvéd.De az édesanyával nem akarok hazudni de,vagy 7-8 hónapja nem beszéltem még nem is láttam.Nem áll velem szóba.Amikor megyek a kislányomért akkor is a mamája jön ki vele.Szóval vele nem fogok tudni tárgyalni.
2015. júl. 8. 20:44
4/11 anonim válasza:
Anyagilag biztos az lenne a legjobb a kislánynak, ha magadhoz vennéd. Hogy érzelmileg őt hogy érintené, az már megint más kérdés. Meg az is, hogy csak amiatt, hogy megint költöznek és te gazdagabb vagy, megítélik-e, hogy nálad legyen elhelyezve a kislány, mert csak ezzel az indokkal szerintem nem.
Mindenekelőtt az anyukával beszélj erről a tervedről és meglátjátok, hátha találtok valami megoldást. A gyerek érdekeit nézzétek, ne a ti rossz viszonyotokat.
5/11 A kérdező kommentje:
Ha nem a kislányom érdekeit nézném,már pénzt nem sajnálva ügyvédek záporoznák meg.A bíróság annyit tudok figyelembe veszi,az állandóságot,hogy ez kinél biztosítottabb.Itt most nem a pénzről van szó hanem a kislányomról aki egyébként a kezdetektől fogva apás.Egyébként nem beszélve arról,hogy folyamatosan a kislányom fejét a mamája azzal tömi.Apádnak azért van ennyi pénze,mert bűnöző,és hamarosan börtönbe kerül és a kislány ettől fél is.Vannak tetoválásaim,viszonylag kigyúrt vagyok,és az embereknek megfordul a fejükben.De Ő csak rossz indulatból csinálja ezt,és azt sem nézi ezzel a kislánynak milyen félelmet okoz,hogy börtönben kötök ki.
2015. júl. 8. 21:20
6/11 A kérdező kommentje:
Annyit szeretnék még hozzá tenni,hogy nem tartom őt rossz anyának,sőt jó anyja a kislányunknak.Csak nem úgy alakultak a dolgai ahogy tervezte és ezért sem hibáztathatom.
2015. júl. 8. 21:43
7/11 anonim válasza:
Ha a volt feleseged penzehes akkor segitsd ki oket kedvezo kolcsonnel, hadd boldoguljon az uj parjaval, de beszeld meg vele, hogy a kislanyt Te nevelned, de o lathatasra elvihetne, nem szakadna meg vele a kapcsolata.
8/11 A kérdező kommentje:
Nem pénzéhes,inkább az is volt a baj,hogy én nagyon akartam a jó létet és ő inkább úgymond szerényebb életet.Nincs nagy autó,házban felesleges dolgok.Csak amire szükség van.
2015. júl. 8. 22:22
9/11 A kérdező kommentje:
Természetesen azt Én is úgy gondoltam,hogy Ő is vihetné a kislányt ahogy én csak most a fordított helyzet.
2015. júl. 8. 22:24
10/11 A kérdező kommentje:
A helyzet váratlan fordulatot vett.Reggel fél5 előtt felhívott a kislányom anyja és elmondta mi a helyzet,és ha módomban áll fizessem már ki a házat,egyébként holnap jár le a határidő a költözésre.Persze mindenért elnézést kértek a mostani párjával amiket rám mondtak.Tudom ez csak azért van,mert kilátástalan a helyzetük.Megkért,hogy menjek már el,vele a tulajhoz és kérjünk határidőt mert ha meglátja az autót,tudni fogja nem csak időhúzás.Mondtam el kell menni ügyvédhez is,átnézni azt a szerződést és csak is a kislányom nevére veszem meg.Bele mentek persze.Szóval arra jutottam,nem veszem magamhoz a kislányom,meg elégé elfoglalt vagyok,segítek nekik boldoguljanak,volt ami volt.Csak a kislányom anyja és neki is biztosítva lesz a lakás.Szóval kérek,egy hét határidőt a tulajtól,minden rendesen el legyen intézve,és meg mondom neki,hogy egyben megkapja a pénzét.Szóval úgy nézz ki így zárul ez a történet.Köszönöm szépen a javaslatokat.
2015. júl. 9. 05:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!