Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A véleményeteket kérném, szakítás vagy együtt élés?
Ebben a helyzetben a következőt tenném:
Közölném, hogy rendben, elfogadom, hogy ő nem segít, de én egyedül nem fogom tudni megoldani, ezért legyen kedves finanszírozni heti kétszer egy bejárónőt, ezzel "megválthatja" az ő részét a háztartási teendőkből.
Nálunk is hasonló a helyzet, de egy évben csak kb 6 hónapig dolgozom mint az állat. A párom az elején nagyon nehezen viselte el ezt a helyzetet, féltékenykedett, balhézott, de idővel rájött, hogy ezzel semmit sem ér el. Vagy elfogadod a helyzetet(és az ezzel járó előnyöket) vagy odébbállsz. Az a pasi aki nincs otthon, az nem túl sok vizet zavar, max mosni kell rá meg néha főzni....az meg nem vészes. Ha folyton a nyakodon csüngne és nem dolgozna semmit hamarabb megutálnád!!!
37F
Bejárónő jó ötlet.
Gyerekkel, gyerekekkel könnyen el tudsz veszni majd.
# 3: Itt nem arról van szó, hogy egy pasinak milyen igényei vannak, mit kell vele kapcsolatban ellátni, hanem hogy a KÖZÖS háztartásból mennyire veszi ki a részét. Lehet, hogy szerinted nem nagy dolog néha főzni, meg mosni, de azért legyen a lakás rendben, legyen mindig elmosogatva, legyen tiszta az ablak, stb.
Tehát vannak KÖZÖS feladatok, és a férfi ezen felül nem várhatja el, hogy pluszban még őt is kiszolgálja az asszony, mert "nem olyan nagy dolog". De, nagy dolog. Egy csecsemő mellett óriási dolog, nekem például hajat mosni sem volt időm!
akkor szépen megmondom, hogy oké én meg felmondok, akkor lesz tiszta kecó, friss kaja, és boldog feleség minden nap.
belemegy?
am komolyan én dobnám, nem csicska vagyok!
nem normális ez a gondolkozás...
a bejárónő tüneti kezelés, mi lesz, ha szükség lesz arra a pénzre?
felnőtt férfi tudja már ellátni magát, ne kelljen kiszolgálni. ha mindketten dolgoztok nagyjából ugyanannyit, akkor közösen kellene vezetni a háztartáást, az úgy fair. ha pedig ő dolgozik és te otthon lennél, oké, hogy te végzed a legtöbb otthoni feladatot, de akkor is éretlen és szánni való hozzáállás, hogy ő ezen esetben nem segítene semmit. mindenkinek szüksége van kikapcsolódásra, különben bekattan egy idő után..
gondolj bele, ha gyerek is lesz, anélkül is nehéz egyedül megcsinálni mindent.. egy ilyen idiótaságra rámehet és nagy valószínűséggel rá is megy a kapcsolatra normális vagy, és nem olyan aki szerint mindenben ki kell szolgálnod a párod, mint egy gyereket.
én ultimátumot adnék a helyedben, hogy vagy hajlandó változtatni a hozzáállásán, vagy szakítunk. nem szeretnék egész életemre valaki szolgája lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!