Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A véleményeteket kérném,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A véleményeteket kérném, szakítás vagy együtt élés?

Figyelt kérdés
Ma közölte a párom, már jó előre, ha meglesz a közös lakás, ő nem fog otthon csinálni semmit. Aláírom, rengeteget dolgozik, idegileg, fizikailag is kifárad, de már ismerem annyira, hogy egy zoknit nem tesz arrébb. Van itt olyan, aki mindent megcsinál és marad ideje magára? Majd kisgyerek mellett is kivitelezhető? Mert nyilván, ha most lefektette a játékszabályokat ez később sem fog változni.... Van olyan, aki könnyedén megcsinálja ezeket segítség nélkül?
2015. júl. 29. 13:37
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Te szoktál dolgozni? Mert ha igen, akkor igazából úgy lenne ideális, ha megosztanátok egymás között az otthoni teendőket. És ezt mint férfi mondom.
2015. júl. 29. 13:40
 2/27 anonim ***** válasza:
100%

Ebben a helyzetben a következőt tenném:

Közölném, hogy rendben, elfogadom, hogy ő nem segít, de én egyedül nem fogom tudni megoldani, ezért legyen kedves finanszírozni heti kétszer egy bejárónőt, ezzel "megválthatja" az ő részét a háztartási teendőkből.

2015. júl. 29. 13:40
 3/27 anonim ***** válasza:
24%

Nálunk is hasonló a helyzet, de egy évben csak kb 6 hónapig dolgozom mint az állat. A párom az elején nagyon nehezen viselte el ezt a helyzetet, féltékenykedett, balhézott, de idővel rájött, hogy ezzel semmit sem ér el. Vagy elfogadod a helyzetet(és az ezzel járó előnyöket) vagy odébbállsz. Az a pasi aki nincs otthon, az nem túl sok vizet zavar, max mosni kell rá meg néha főzni....az meg nem vészes. Ha folyton a nyakodon csüngne és nem dolgozna semmit hamarabb megutálnád!!!

37F

2015. júl. 29. 13:42
 4/27 Bence_ ***** válasza:

Bejárónő jó ötlet.

Gyerekkel, gyerekekkel könnyen el tudsz veszni majd.

2015. júl. 29. 13:46
 5/27 A kérdező kommentje:
Hú, köszönöm, gyorsak voltatok :) Az a gond, ha otthon lenne sem csinálna semmit, mert az anyuka elkényeztette. Tudom, hogy ez a nő dolga, de félek, hogy besokallok majd, gyerek mellett magamra maradok a rengeteg teendőre. Utána meg kapom az elégedetlenkedést, hogy miért nincs puccra vágva a lakás. Nem akarom, hogy az legyen, hogy megmondta előre én meg két év után azt mondom, hogy elegem van. Megcsinálok én mindent, csak maga az elv, hogy sose akarna segíteni... nehéz ezt elmagyarázni :( Ő is vicceskedett a bejárónővel, de ez semmiképp nem játszik, a mi lakásunk, nehogy már ne legyünk képesek rendet tenni. Van aki zokszó nélkül csinálja, van valami tipp, hogy lehet összeegyeztetni úgy a munkát, hogy minden szervezetten készen legyen? Gyerek mellett mi lesz? Előre akarok gondolkodni...
2015. júl. 29. 13:53
 6/27 A kérdező kommentje:
Ne utána panaszkodjak, mikor ő jó előtte szólt...
2015. júl. 29. 13:54
 7/27 anonim ***** válasza:
100%
Pedig a bejárónő megoldás! Hasonló helyzetben sok kisgyerekes anyuka ismerősömhöz jár bejárónő, heti néhány alkalommal! Ez egyáltalán nem "luxus", hanem néha létszükséglet.
2015. júl. 29. 14:00
 8/27 anonim ***** válasza:
100%

# 3: Itt nem arról van szó, hogy egy pasinak milyen igényei vannak, mit kell vele kapcsolatban ellátni, hanem hogy a KÖZÖS háztartásból mennyire veszi ki a részét. Lehet, hogy szerinted nem nagy dolog néha főzni, meg mosni, de azért legyen a lakás rendben, legyen mindig elmosogatva, legyen tiszta az ablak, stb.

Tehát vannak KÖZÖS feladatok, és a férfi ezen felül nem várhatja el, hogy pluszban még őt is kiszolgálja az asszony, mert "nem olyan nagy dolog". De, nagy dolog. Egy csecsemő mellett óriási dolog, nekem például hajat mosni sem volt időm!

2015. júl. 29. 14:03
 9/27 anonim ***** válasza:
100%

akkor szépen megmondom, hogy oké én meg felmondok, akkor lesz tiszta kecó, friss kaja, és boldog feleség minden nap.

belemegy?

am komolyan én dobnám, nem csicska vagyok!

2015. júl. 29. 14:20
 10/27 anonim ***** válasza:

nem normális ez a gondolkozás...

a bejárónő tüneti kezelés, mi lesz, ha szükség lesz arra a pénzre?

felnőtt férfi tudja már ellátni magát, ne kelljen kiszolgálni. ha mindketten dolgoztok nagyjából ugyanannyit, akkor közösen kellene vezetni a háztartáást, az úgy fair. ha pedig ő dolgozik és te otthon lennél, oké, hogy te végzed a legtöbb otthoni feladatot, de akkor is éretlen és szánni való hozzáállás, hogy ő ezen esetben nem segítene semmit. mindenkinek szüksége van kikapcsolódásra, különben bekattan egy idő után..

gondolj bele, ha gyerek is lesz, anélkül is nehéz egyedül megcsinálni mindent.. egy ilyen idiótaságra rámehet és nagy valószínűséggel rá is megy a kapcsolatra normális vagy, és nem olyan aki szerint mindenben ki kell szolgálnod a párod, mint egy gyereket.

én ultimátumot adnék a helyedben, hogy vagy hajlandó változtatni a hozzáállásán, vagy szakítunk. nem szeretnék egész életemre valaki szolgája lenni.

2015. júl. 29. 14:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!