Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A véleményeteket kérném, szakítás vagy együtt élés?
Önbizalom hiányos mert mindent az édesanyja csinált helyette. Mivel sose csinált semmit vagy ha akart leugatták mert az úgy úgysem jó ezért csak kudarc érte=onbizalomhiány.
Igen ám de jó ember módjára ezt kompenzálni szeretné, mert neki is kell az elismerés. Mit tesz? Tart egy rabszolgát és ebből az összes ismerős látni fogja, hogy mekkora macho! Ebben részt szeretnél venni?
Persze, hogy fáj mert reménykedtél, hogy hátha, a kedvedért.
Akkor lenne esély ha felismerné miben, milyen szerepben van.
kérdező, kutyából nem lesz szalonna :/
na most szerintem ez pont olyan helyzet az életedben, ahol ha nem jól döntesz, elcseszheted az egészet.. nagyon nagyon gondold át a dolgot, fájdalmas döntést hozni..
ha vele maradsz, előbb utóbb eleged lesz jogosan, és vagy váltok, vagy boldogtalan leszel.. viszont ha most ebbe nem mész bele, minden esélyed megvan, hogy olyan pasit keress, aki normálisan áll a dolgokhoz.
Most te ebbe komolyan belemennél??
A "párod" is ugyanolyan ember, mint bárki más.
Ha mindkét fél dolgozik, fele-fele arányban jogos megosztani a házimunkát, minden más mód igazságtalan és számomra meglehetősen ellenszenves.
Gyerekkel meg pláne! A gyerek mindkét szülőé, minden gyerekkel kapcsolatos feladat szigorúan közös!
Persze ha otthon van az egyik fél, addig jogos, hogy ő viszi a háztartást, de ha egyaránt dolgoznak, nem!
Sosem mentem volna hozzá a férjemhez, ha nem pakolna, takarítana, főzne ugyanúgy önként, mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!