Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A véleményeteket kérném, szakítás vagy együtt élés?
Figyelt kérdés
Ma közölte a párom, már jó előre, ha meglesz a közös lakás, ő nem fog otthon csinálni semmit. Aláírom, rengeteget dolgozik, idegileg, fizikailag is kifárad, de már ismerem annyira, hogy egy zoknit nem tesz arrébb. Van itt olyan, aki mindent megcsinál és marad ideje magára? Majd kisgyerek mellett is kivitelezhető? Mert nyilván, ha most lefektette a játékszabályokat ez később sem fog változni.... Van olyan, aki könnyedén megcsinálja ezeket segítség nélkül?
Igen, pont ezen gondolkoztam én is... :( Én 9 órát dolgozok ő, 12- t... csak nm akarok rinyálni sem, mert az édesanyja tényleg meg tudja és tudta csinálni, de neki másból sem állt a napja... meg lehet egyedül csinálni, anélkül, hogy a nő egy idő után vádolná a férfit? Gyerekbe meg bele sem merek gondolni, hisz körülötte sem hiszem, hogy bármit csinálna... szerintem csak kell neki egy "család", hogy mondja hogy van, meg ha ráér, akkor játszon családosdit, (hány ilyet látok a környezetembe), de ha probléma lesz, azzal egyedül maradok. Nem tudom... :/
2015. júl. 29. 14:41
12/27 anonim válasza:
figyelj ő nem társ.
ő egy gyerek.
ha pl eltöröd a lábad akkor éhenhaltok a piszokban? vagy törött lábbal főzzél mossál?
rá nem lehet számítani!
2015. júl. 29. 14:43
13/27 anonim válasza:
Te egy ilyennek akarsz majd hyereket szülni???
Normális vagy?
Ilyet mondana nekem azonnal repülne,mit képzel ez magáról?
Ha te meg megcsinálsz mindent akkor megérdemled hogy semmibe vegyen.
Az ilyenek az életképtelenek.
2015. júl. 29. 14:48
14/27 anonim válasza:
13-as vagyok
a válaszom szakitás
ő egy másik anyát keres
Én is dolgozok utána meg jön a házi munka,kert,stb.
Szóval ne jöjjön azzal hogy fáradt.Nem fáradt hanem lusta.
Szakíts vele sőt szivasd is meg.:D
2015. júl. 29. 15:00
15/27 anonim válasza:
Részemről szakítás. Szeretnék gyereket, de egy ekkora akaratos és kényelmes gyerek mellett már nem maradna energiám egy sajátra.. Őt pátyolgassa a saját anyukája.. Ha megállapodtok abban, hogy közös a házimunka, még akkor is kavar mindig az élet és a munka annyit, hogy gyakran az egyik félre maradjon az egész. Így, hogy ő már előre közli, hogy őt ki kell szolgálni (a kisgyerek mellett), az egyszerűen röhejes. Feltételezem, nem azért dolgozik 12 órát, te pedig 9-et, mert felvet titeket a pénz, persze ha bankigazgatók vagytok, és megtehetitek, akkor fogadjatok takarítónőt, aki MINDKETTŐTÖK helyett elvégzi a házimunkát. De nekem ez a verzió nem tetszene, mert tényleg nem tudom férfiként kezelni azt, aki lusta és életképtelen.
2015. júl. 29. 15:04
16/27 A kérdező kommentje:
Nagyon igazatok van :( én naivan arra gondoltam egy csomó párnak természetes, hogy mindent a nő csinál, ezek szerint nem... kiváncsi vagyok mi lesz a véleménye! Nem akarok fejest ugrani, hogy utána itt siránkozzak évek múlva, hogy leszar a párom és csak cselédnek használ... Puszi mindenkinek és köszönöm!!
2015. júl. 29. 15:17
17/27 anonim válasza:
Mostani párom - még nem élünk együtt - évek óta egyedül él, mindent megcsinál, amit egy háztartásban szükséges, és neki természetes, hogy megosztjuk a feladatokat, pl. főz rám, én meg utána elmosogatok, és hasonlók. Egész más a mentalitása, mint az exemnek, aki egy szalmaszálat nem tett keresztbe soha, csak elvárta, hogy minden meglegyen (kritizálni viszont nagyon tudott).
2015. júl. 29. 15:21
18/27 A kérdező kommentje:
A kritikai hajlam itt is megvan bőven... Pocsék így elengedni, hogy szeretem, de tudom, hogy nem lesz jó életem mellette, mert rabszolga leszek... a kaját nem viszi be magának... :(((
2015. júl. 29. 15:25
19/27 anonim válasza:
éhenhalna egyedül vagy mi a fene?
anyja jól elcseszte, egyre kevesbb nőnek felel meg ez a pozicio egy kapcsolatbna. aztán ha anyuci meghal, akkor majd ő is vele hal?
2015. júl. 29. 15:26
20/27 anonim válasza:
"Tudom, hogy ez a nő dolga,"
Hol? Mucsaröcsögén? Mikor? Két évszázaddal ezelőtt?
Ilyen mentalitású pasassal össze se jöttem volna!
Eleget láttam otthon gyerekként hogy hová vezet ez, hát kösz, de nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!