Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Hölgyek! Tisztelettel kérdem, ha nem akarok kapcsolatot, csak szexet, azt hogyan tegyem egyértelművé egy nő felé?
Olyan ponthoz ért az életem, hogy szakmai előrehaladás és bonyolult kapcsolatok következtében megfáradt érzések miatt nem fér bele egy állandó kapcsolat. Úgy szeretnék ismerkedni nőkkel, esetleg bepróbálkozni nő ismerőseimnél, hogy egyértelmű legyen nekik, csupán szexet akarok. Viszont nem szeretném, hogy ezt hátsó szándéknak értelmezzék, vagy kihasználva érezzék magukat. Olyan partner(ek)re vágyok, akik megérdemlik a tiszteletet és hogy maradéktalanul megadjam nekik, amire vágynak. Mivel azonban eddigi életvitelemre nem volt jellemző a párkapcsolaton kívüli szex, nem igazán tudom elképzelni, hogyan közeledjek.
Elsősorban ilyen téren tapasztalt 20-30 éves hölgyek válaszára volnék kívancsi. A megtisztelő válaszokat előre is köszönöm!
Elég necces ezt így szerintem előadni, mivel azért nem feltétlenül van a homlokára írva mindenkinek, hogy mik a céljai. Én férfiként azt mondom, ha ezt ilyen kulturált stílusban felhozod, akkor megtetted amit lehet az igény megfelelő tálalásában, ettől függetlenül lesz olyan, aki ezt konkrét sértésnek fogja venni. Abban az esetben jobb híján biztosíthatod róla, hogy nem annak szántad, aztán gondolom elbúcsúztok. Ha meg belefér neki, akkor összejártok.
32/f
A nők attól tartanak hogy felpróbáljál őket ès egy "ez is megvolt" kategóriába kerülnek. Nèmi flörtölès után, amikor kettesben vagytok mondd meg neki, hogy nem háremet akarsz, hanem egy db hosszabb távú rendszeres, szexpartnert. Ahol őszintèk ès rugalmasak vagytok egymás iránt.
29N
“Olyan ponthoz ért az életem, hogy szakmai előrehaladás és bonyolult kapcsolatok következtében megfáradt érzések miatt nem fér bele egy állandó kapcsolat. Csak szexet akarok.”
Ez a jo tajekoztatas,ah itt is korulirtad nekunk.
Ajanlom a fizetos noket
Ott azt kapod amit kersz
Normalis no nem akar a kapcarongyod lenni hiaba hiszed...
#5 Normális nő nem vágyhat szexkapcsolatra...?
Jó’van, ülj le, egyes...
Kérdező, amit leírtál, azt nyugodtan elmondhatod szóban is, kb. fél-egy perc alatt. Én biztos nem sértődnék meg rajta, teljesen korrekt ez így. Annyi, hogy akkor nem egymást keressük, de semmi baj nincs ezzel.
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!