Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kedves Hölgyek! Tisztelettel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves Hölgyek! Tisztelettel kérdem, ha nem akarok kapcsolatot, csak szexet, azt hogyan tegyem egyértelművé egy nő felé?

Figyelt kérdés

Olyan ponthoz ért az életem, hogy szakmai előrehaladás és bonyolult kapcsolatok következtében megfáradt érzések miatt nem fér bele egy állandó kapcsolat. Úgy szeretnék ismerkedni nőkkel, esetleg bepróbálkozni nő ismerőseimnél, hogy egyértelmű legyen nekik, csupán szexet akarok. Viszont nem szeretném, hogy ezt hátsó szándéknak értelmezzék, vagy kihasználva érezzék magukat. Olyan partner(ek)re vágyok, akik megérdemlik a tiszteletet és hogy maradéktalanul megadjam nekik, amire vágynak. Mivel azonban eddigi életvitelemre nem volt jellemző a párkapcsolaton kívüli szex, nem igazán tudom elképzelni, hogyan közeledjek.

Elsősorban ilyen téren tapasztalt 20-30 éves hölgyek válaszára volnék kívancsi. A megtisztelő válaszokat előre is köszönöm!

2019. márc. 26. 00:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
A csak szex nem mindenkinél probléma. Én sem szeretnék többet egy férfitől jelenleg. Szerintem látszik egy nőn is, hogy csak a szabadidő kellemes eltöltésére szeretne valakivel lenni. Ennek vannak jelei is. Ha ezeket a jeleket észreveszed attól kezdve lehet erről beszélni...nyíltan előre lefektetve a játékszabályokat.
2019. márc. 26. 11:04
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat!
2019. márc. 27. 00:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!