Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Játszik velem? Tisztelettel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Játszik velem? Tisztelettel kérném az őszinte véleményeteket.

Figyelt kérdés

Sziasztok,

5 éve húzódik egy herce-hurca "kapcsolatom". Sokszor hagyott el a lány. Két éve nem beszéltem vele gyakorlatilag, mert a végén megcsalt és nagyon csunya, megalázó helyzet történt, amit nem ecsetelnék. Nemrégiben meggyőzött, hogy sokat változott és élete szerelme vagyok. Találkoztam vele, nagyon közel voltunk egymáshoz; több órát töltöttünk el. Majd még sokat beszélgettünk, örültünk egymásnak, hogy újrakezdhetjük; hogy félretehetjük a sérelmeket végre egy szebb jövő érdekében. Aztán szép fokozozatosan (megbeszéltünk következő találkozókat, stb) inaktív lett, alig-alig kezdett válaszolni. Nincs ideje, nagyon sokat dolgozik, stb. De egyáltalán nincs ideje..Látványosoan ignorált, majd elkezdte sorolni a hibáimat, hogy milyen is voltam én a kapcsolatunk alatt. (Hozzáteszem semmi kirívót nem csináltam). Szóval a szemében a gerendát, az enyémben a szálkát nekikezdett bántalmazni; és hogy ő a sérelmei miatt nem tud visszafordulni többé. Én pedig értsem meg, hogy miért csalt meg anno és csinálta a szörnyűségeit velem.

Kérdés: Hiányzotam neki, kapott egy kicsit belőlem, most feltöltődött és mehet minden a régiben; eldobható lettem? Ti mit gondolnátok?

Azt, hogy én milyen naív és hülye vagyok, kérlek ne vágjátok a fejemhez, tudok róla. Életem nagy szerelme volt ez a lány és igyekeztem hosszú idő után megbocsájtani és bízni a változásban.

A harmincas éveink második felét tapossuk.

Megköszönök minden kultúrált hozzászólást; mivel jelenleg nagyon fáj ott belül.

Köszönöm.

2020. jan. 7. 10:44
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Nem bántasz egyáltalán, tisztában vagyok én azzal, hogy hibáztam. Felvállalt kapcsolat volt természetesen. Sosem voltam kapcsolatfüggő; vele éreztük kölcsönösen az elejétől, hogy valami nagyon mély természetes, magától értedődő kapcsolat van köztünk. Tudod, ez a nagy Ő érzés. Voltak előtte is szerelmes kapcsolataim, ez valami egészen más volt. Nos ez volt az oka; hogy hagytam magam ilyen hosszú idő után belemenni a találkába. Persze, ez az én naívságomnak köszönhető; de attól függetlenül, hogy fáj, azt gondolom, hogy "at least i can say that i tried", ahogy Adele énekelte és azt is gondolom, hogy ez az ő szegénységi bizonyítványa.
2020. jan. 7. 13:22
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Igen, sejtem, hogy mit éreztél. Legalább már kitisztlt, ne dőlj be neki újra, találsz jobbat.
2020. jan. 7. 13:25
 13/25 anonim ***** válasza:

ne haragudj, de olvassad már el amit leírtál. Férfiként már ott nem értelek, hogy megcsalt és nagyon megalázó helyzetbe hozott, gondolom ismerősök vagy más emberek előtt. Nálam itt elszakad a cérna, ha ezt direkt csinálta akkor annak is örülhet ha nem köpök rá, már elnézést.

Két évig nem beszélsz vele majd felhív hogy te voltál élete szerelme? Ne vicceljünk már?!!!! Ott helyben kinyomnám a telefont, mert egy vicc, komolytalan.

Valószínűsíthetőleg olyan életszakaszban van, hogy gödörbe került és próbál keresni valakit aki kihúzza onnan vagy olyan valakit aki maga alá gyűrhet és ehhez önként jelentkezik. Ez a telefon nem rólad szól, te csak az eszköz vagy!!!!

A leírásod alapján nagyon naív férfi lehetsz, gondolom ezt a nő is tudja, ahogy azt is hogy nagyon szeretted, Ha ez nem így lenne akkor nem merte volna ezt megtenni, pontosan tudja hogy manipulálható vagy!!!

Szakíts meg mindenféle kapcsolatot ezzel a nőszeméllyel és ne álljál vele szóba.

UI: Egy nagyon kedves barátommal ugyanezt csinálta az exe vagy 10 éven keresztül, háromszor ment vissza hozzá, majd amikor feltöltődött akkor tovább szökkent. Úgy utálom azt a nőt, hogy ha meglátnám megtépném a haját.

42F

2020. jan. 7. 14:14
 14/25 A kérdező kommentje:

Szia,

Igen, elolvastam amit írtam. 10 hónapig szóba sem álltam vele, le volt tiltva mindenhol..Aztán azóta igen, folyamatosan, hogy én vagyok élete szerelme és hogy akkor is csak rám gondolt, csak azért csalt meg és maradt együtt a másik férfivel (vele is vagy 4-szer szétmentek), mert el akart engem engedni (azt nem is mondom inkább, hányszor hagyott el dühkitörésből és hányszor vágta a fejemhez, hogy milyen sok idő után mentem vissza hozzá); és ő ezt már nem bírta, blabla... Tudom én, hogy hülye vagyok; tényleg nem is azért írtam ki a kérdést, hogy biztos legyek benne, hogy jól gondolom, amit gondolok.. De mindannyian alátámasztottátok. Egyébként csak jószívű vagyok, semmi több. Egyébként megszakítottam vele pár napja, pontosan úgy, ahogy mondod. El is mondtam neki, hogy " Nálam itt elszakad a cérna, ha ezt direkt csinálta akkor annak is örülhet ha nem köpök rá, már elnézést."

2020. jan. 7. 14:30
 15/25 anonim ***** válasza:
82%

Kedves kérdező!

1. Egy pillanatig se érezd magad baleknak.

Nagyon nehéz és fájdalmas az a helyzet amiben vagy. Kiút csak akkor lesz belőle, ha összeszeded az önbecsülésed és nem hagyod, hogy így bánjon veled. Ne keresd, ne írj rá, zárd ki az életedből mert az ilyen típusú ember soha nem változik. Ez úgy érzed, lehetetlennek tűnik, mert szereted és úgy gondolod, soha nem találsz olyat mint ő. Viszont ha folytatod vele az csak fájdalommal fog járni.

2. Kedves válaszolók akik a kérdezőt erősítik abban, hogy egy balek!

Azért mert a kérdező sokakkal ellentétben férfiként rendelkezik érzésekkel, képes szerelmes lenni és nem csak érzelmek nélkül d@gni, és a párjáról sem feltételezi az ellenkezőjét, attól még nem naív és hülye. Kívánom nektek, hogy soha ne kerüljetek ilyen helyzetbe.

Nőként válaszoltam és remélem egyszer találkozom ezen az oldalon olyan szituációval, amikor egymásra talál férfiként és nőként két olyan ember mint a kérdező szerelme.

2020. jan. 7. 19:37
 16/25 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a hozzászólásodat kedves utolsó, igazán kedves vagy! Nem kövezem meg a többieket sem; mindenki vérmérsékletétől függően, de korrektül válaszolt; és azért ezen az oldalon ez igen ritka (sajnos). Úgyhogy tényleg nagyon köszönöm mindannyiótoknak, hogy írtatok. Hál'Istennek nem vagyok elveszett ember és sikeres vagyok az ellenkező nemnél; egyszerűen csak nem szeretek érzelmi téren játszmázni és bizalmat próbáltam szavazni emiatt; épp eleget kell színlelni az élet más területein, karrier, pénz, stb. Az más kérdés, hogy rosszul tettem, de nyilván emiatt is tétováztam közel két évig az egésszel. Természetesen elküldtem napokkal ezelőtt; és köszönöm, hogy megerősítettetek abban, hogy jól tettem. :)
2020. jan. 7. 19:46
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

#15!

szerintem senki sem rosszindulatuan fogalmazott. Es neha az is tud segitseg lenni, ha egy partatlan szemely (vagy egy barat) azt mondja, hogy "figyelj nagyon hulyenek vagy nezve" , vagy hogy " ne legyel mar ennyire balf...sz".

Nem arról van szó, hogy nem lehetnek érzelmei az embernek. En is voltam már hasonló szituációban, visszamentem ahhoz aki megcsalt, hülyének nézett mindenki aki ismert. De amikor szerelmes az ember akkor ő ezt nem látja és igenis jól jön amikor valaki azt mondja h ember állj már a sarkadra, nem csinálhatja ezt veled senki, akármennyire is szerelmes vagy.

Ilyen emberbe nem jó szerelmesnek lenni, aki tudja és érzi mennyire odavagy érte és hogy mindent megteszel érte,csúnyán kihasználja és muszáj észrevenni hogy pazarlás ráfordítani időt/ energiát...

2020. jan. 7. 20:02
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

"13" vagyok

Senki sem akarta a kérdezőt becsmérelni, csak néha kell egy kemény szó ahhoz hogy kimozduljon abból az állapotból ahol éppen vergődik. Ezt hívják "atyai pofonnak". Nem akartam bántani csak hatására reménykedem , hogy végre újraindul a rendszer.

Egy normális párkapcsolat a harmónián és egyensúlyon alapul, vagyis mindkét fél értékeli a másik igyekezetét és önként vállalják hogy a másik embert boldoggá teszik. Aki ezt önként és dalolva feladja az nem szereti a másikat, szándékos a cselekedete(nem a körülmények hatása), ráadásul a másikba még bele is rúg búcsúzóul akkor aztán még rátesz egy lapáttal.

Az igazi probléma a kérdezővel, hogy a bizonyos hölgyeményt feltétel nélkül szereti, mondhatni rajong érte, ezt érzi a nő és ezért azt csinálhat vele amit csak akar. Már ez a felállás is elég necces számomra, de az hogy ezzel a másik fél tudatosan vissza is él az mindennek a legalja, ez a nagybetűs KIHASZNÁLÁS esete.

Simán elhiszem hogy a nőnek van egy másik férfi is az életébe ahol szintén hasonlóan játszmázik, de ott lehet hogy emberére talált és ott ő húzta a rövidebbet. Ha mindezek után felhívna és elmondaná hogyan babrált ki vele a sors még bele is röhögnék a telefonba és csak annyit mondanék, hogy az élet nagy tanítómester, megérdemelted!!!

Ami a hitelességet illeti, ha valakitől bocsánatot akarsz kérni, akkor az a minimum hogy találkozót kérsz és személyesen teszed és utána hagysz neki időt hogy feldolgozza. Itt egyáltalán nem erről volt szó, bejelentkezett, hogy most éppen nincs senkije és rossz passzban van és megadja a lehetőséget arra hogy újra h--t csináljon magából a kérdező. A nő semmilyen energiát nem rak bele a kapcsolatba(pedig neki kéne teperni), csak használni akarja azt amit a másiktól önként kap, ezt hívják energiavámpírnak.

A kérdező azt hiszi, hogy ő bármit is hibázott, neki lesz lelkiismeret furdalása amiatt mert nem tudott kellően a kedvére tenni.....ez is szándékos, ezzel provokálja ki hogy még többet toljon a kapcsolatba és még inkább ő legyen a kedvezményezett. Az áldozati szerep is szándékos, mert ezzel a múltban történteket szándékosan a másik nyakába varrja, és ezzel megalapozza a következő szakítást úgy, hogy megint a másik fél fogja elvinni a balhét. Igazi manipulátor, rosszabb mint egy élősködő.

2020. jan. 8. 10:07
 19/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez igazán összeszedett volt. Egyetértek a leírtakkal, valóban így történt.
2020. jan. 8. 12:30
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
13'és 17' egyet kell értsek veletek, hiszen az "atyai pofon" és az "anyai léleksimogatás" is hasznos volt a kérdező számára.
2020. jan. 8. 18:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!