Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szeretnem kikerni a velemenyet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnem kikerni a velemenyeteket esetleg segitsegt kerni h mitevo legyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok,elmeselem a tortenetem,kivancsi lennek ra hogy mi a velemenyetek! Esetleg segitseget szeretnek kerni hogy mi tevo legyek! Volt egy 4 eves parkapcsolatom a tegnapig ami lezarodott. En 26 iden betoltom a 27 eletevemet,a parom 29 iden 30 lessz. Egy ideje azon ragodom h miert nem tudunk tovabb lepni a kapcsolatunkban,osszekoltozes eljegyzes iesmi,mert jol ment a kapcsolatunk. A korulettem levo baratnoimnek vagy megkertek a kezet vagy osszekoltozott a parjaval vagy meghazasodtak..es ez mar annyira nyomasztott h latszodott is rajtam de nem mertem szolni a paromnak errol...mind azon voltam h igen eltelt negy szep kozos ev es hatha eszba kap h lepnie kellene,de sajnos nem igy tortent. Egy hettel ezelott kaptam tolle egy smst h valami megvaltozott es szeretne kerni idot hogy atgondolja a dolgokat. Belementem....egy het nelkule..se uzenet se telefon semmi..kikeszultem ez az egy het alatt...tegnap eltelt a het..talalkoztunk..eldonottem magamban hogy elmondom engem is h mit szeretnek mi bant...Talalkoztunk . Elmondta hogy sajnos o nem tudja nekem megadni amire en vagyom...tudta h mit szeretnek anelkul hogy elmondjam. Szeretjuk egymast meg mindeg...azt mondta h muszalj elengedjen barmennyire is szeret mert nem akarja hogy csak varjak ra es h szenvedjek mellette emiatt. A talalkozasunk negy ev folyaman ugy mukodott h hetkoznap egyszer es hetvegente nalla voltam,mindent megcsinaltam mint egy haziasszony azert h bebizonyitsam neki igenis megtudok csinalni mindent es melto leszek egy feleseghez. O azt mondta h neki nincsennek meg lassan 30 fele se tervei nem tudja h ,mit akar az elettol de nekem viszont vannak. Ezt belattam enis hogy igy nem fog mukodni ez a dolog. Azt mondta nekem h szeret de muszalj lessz elengednie. Lattam rajta hogy nagyon bantja ez az egesz es az h elkell engednunk egymas kezet. Tudom hogy egy ferfi csak az no miatt sir akit szeret,es O sirt mint egy artatlan kisfiu velem egyutt. Elkoszontunk egymastol megcsokolt,atolelt ,de ugy h meg tatrjuk a kapcsolatot.Azt is elmondtahogy nem kell neki senki mas rajtam kivul. En ugy erzem hogy ez meg nem fejezodott be nallunk hogy ez a kapcsolat meg folytatotdni fog csak elkell dontse hogy mit akar az eletben,terveket kell csinaljon es ezt megmondtam neki is. Hat nagyjabol ennyi lenne a tortenetem a parommal. Remelem nem untattalak Gabor es tudsz nekem tanacsot adni abban hogy mi tevo legyek,Legyek meg turelmes es eszbe kap most hogy nem vagyok mellette nem talalkozunk,hogy igenis en vagyok szamara a megfelelo vagy tenleg orokre vege. Hat ennyi lenne. Koszonom elore is!
2016. máj. 19. 15:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Bar nem Gabor vagyok,szerintem ha 4 ev alatt nem oda jutott el hogy eljetek egyutt hanem h valjatok szet,hogy ne suritsetek a talalkozasaitokon hanem szuntessetek meg akkor ezen nincs mit agyalni.Persze lehet h ha turelmesen varsz ra egyszer majd teged valaszt es az is lehet h akkor sem teged.Lepj tovabb eld az eleted.
2016. máj. 19. 15:34
 2/6 A kérdező kommentje:
Elnezest kicsit elirtam,egy ismerosomnek is elkuldtem a tortenetem..:/
2016. máj. 19. 15:39
 3/6 anonim ***** válasza:

Azért egy házassághoz messze több kell, mint a háziasszonyi teendők ellátása. Például kommunikáció. Ez köztetek nem működött: te azt vártad, hogy találja ki, mit szeretnél és valósítsa meg, ahelyett, hogy elmondtad volna, mire vágysz.

Nekem az egész sztoriból az jött le, hogy kábé SEMMI nem kötött össze titeket, csak a megszokás, és téged a család iránti vágy. Nem a vele töltött időt sajnálod, nem az értékei hiányoznak, a közös élmények, hanem az, hogy nem vesz feleségül. Folytatni is csak akkor szeretnéd, ha megkéri a kezed.

Én nőként maximálisan át tudom érezni, hogy egy férfinak ez kevés az elköteleződéshez. Azzal érdemes összekötni az életünk, akivel JÓL érezzük magunkat minden téren. Valószínűnek tartom, hogy ha ez egy boldog, tartalmas párkapcsolat lett volna, akkor már rég megkérte volna a kezed. De ez a kapcsolat arról szólt, hogy heti kétszer bizonyítani próbáltad, hogy milyen jó feleség lennél. Ez pedig érthetően nagyon kevés egy harmonikus kapcsolathoz.

2016. máj. 19. 15:43
 4/6 A kérdező kommentje:
Koszonom !
2016. máj. 19. 15:46
 5/6 A kérdező kommentje:
Azt mondta a volt parom hogy meg nincsennek tervei,nem tudja mit akar es ez bantja...emiatt nem akarta hogy folytassuk...
2016. máj. 19. 15:50
 6/6 A kérdező kommentje:
A kapcsolatunk egyebkent nagyon jo volt, nem voltak nagyobb vitaink, a szex nagyon jol mukodott, volt kozos hobbink, és kozos temank, szerettuk egymas humorat, megkaptunk egymastol mindent, amit vartunk. Csak en szerettem volna egy szintel feljebb lepni a kapcsolatunkban 4 ev utan.
2016. máj. 19. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!