Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek igaza van?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek igaza van?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel elég csúnyán összebalhéztunk a napokban. Én kaptam fel a vizet dolgokon, és nagyon elgurult nálam a gyógyszer. A barátnömröl tudni kell, hogy meghaltak a szülei. Egyiküket sem ismertem, az apja még kiskorában, az anyja pár éve halt meg.

A vita hevében a szülei halálával kapcsolatban volt egy durva megjegyzésem. Amire ő elsírta magát a telefonban, mondta is, hogy ez nagyon rosszul esett neki és sírva tette le a telefont.

Én ezutan írtam neki egy szinten bunkóra sikerült üzenetet, hogy ha akar, akkor tudja hol talál meg.

Erre pár óra múlva megkaptam, hogy nagyon megbántottam a viselkedésemmel, és azért amit a szüleire mondtam, szakít velem, és soha többet nem akar se beszélni, se latni.

Majd letiltott faceről is.

Szerintetek igaza van?

33/f

2020. jan. 4. 14:52
1 2 3 4 5 6
 51/51 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam vegig a kommenteket, de szerintem nem emiatt a "beszolas" miatt tiltott. Hanem a stilusod miatt, hogy lehet ugy erezte magat, mint egy fizetetlen "tarsalkodono", o ertse meg, hogy te uton vagy, fogadja el, feltetelek nelkul hogy csak akkor lathat amikor te bejelented, es amikor te hazalibbensz, mar menjen oda ahova te rendeled. Sok eletceltalan no van, aki szeret masokon csungeni, mert egy onallo gondolata nincsen, de sikerult egy ertelmesebb lanyt kifogni, aki tervezi a napjat, es nem szereti, ha ugraltatva van. Elegge kiabrandito, hogy mar a kapcsolat elejen is szamon keri egyik masikat, miert nem jo neki talalkozni, ahelyett, hogy azert a maskori alkalomert lenne halas, amit egyutt toltottek/tolthetnek.

Felnott no, nem oszthatod be magad ala. Es igen, ez egy eleg fontos, belso ugy, amit nem szoktunk funek fanak mondani, megnyilt elotted, te meg ezt is a magad javara akartad forditani, azzal hogy beszolsz neki, mert epp kielegitetlen vagy (ezt nem arra ertem, hanem mert nem jon ossze a talalka). Nem lehet igy viselkedni, kommunikalni, csajok, sose hagyjatok magatokat!!!! Ezt latta meg, hogy bombolsz, mint egy oriasra nott ovodas, ha valami nem ugy alakul, ahogyan te szeretned, es ennek eleresehez neked semmi sem szent. :(

Ilyen kapcsolatra nem vagyik normalis no...

2020. jan. 23. 13:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!