Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek igaza van?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek igaza van?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel elég csúnyán összebalhéztunk a napokban. Én kaptam fel a vizet dolgokon, és nagyon elgurult nálam a gyógyszer. A barátnömröl tudni kell, hogy meghaltak a szülei. Egyiküket sem ismertem, az apja még kiskorában, az anyja pár éve halt meg.

A vita hevében a szülei halálával kapcsolatban volt egy durva megjegyzésem. Amire ő elsírta magát a telefonban, mondta is, hogy ez nagyon rosszul esett neki és sírva tette le a telefont.

Én ezutan írtam neki egy szinten bunkóra sikerült üzenetet, hogy ha akar, akkor tudja hol talál meg.

Erre pár óra múlva megkaptam, hogy nagyon megbántottam a viselkedésemmel, és azért amit a szüleire mondtam, szakít velem, és soha többet nem akar se beszélni, se latni.

Majd letiltott faceről is.

Szerintetek igaza van?

33/f

2020. jan. 4. 14:52
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
93%
Mi az, hogy hisztinek szánta? Te egy tapintatlan, büdös bunkó vagy, az a normális ha nem áll veled szóba. És nem, nem hiszti az, ha az embernek van önbecsülése.
2020. jan. 5. 19:50
 22/51 anonim ***** válasza:
100%
Na, végre egy normális lány. A pasi bunkózik vele, sárba tiporja, és válaszul kidobja a pasit. Még le is tiltja. Így kell ezt csinálni. Teljesen jogos volt, te pedig hagyd békén. Kihever téged, és fog találni egy nálad sokkal jobbat, aki illik hozzá. Te pedig tanulj meg normálisan érvelni, nem veszekedni, tisztelni a másikat, és nem földbe döngölni. Akkor majd neked is lesz barátnőd. És ne, sms-t se írj neki. Hagyd békén.
2020. jan. 7. 06:34
 23/51 anonim ***** válasza:
84%
Szegény lány. Igaza van,jól tette amit tett. Igaza van maximálisan. Tudod,teljesen mindegy,hogy az ember mennyire mérges,TUDNIA KELL uralkodni magán. Ezért vagyunk emberek. Belegondoltál már abba,hogy a szülei halála mekkora törés neki? Az úgy megvan,hogy szerencsétlen a 2 legbiztosabb támaszát elveszítette,egyedül maradt?? És te ezzel kapcsolatos durva megjegyzést teszel....Gratulálok. És még azt várod,hogy majd térdenállva fog eléd járulni,hogy ismét a kegyeidbe fogadd. Hagyd Őt békén,megérdemel egy igazi társat.
2020. jan. 7. 10:47
 24/51 A kérdező kommentje:
Az nem számít, hogy mit mondtam neki akkor? Vagy ennek a témának az említése önmagában szakítóok?
2020. jan. 12. 19:08
 25/51 anonim ***** válasza:
84%
Gondolom nem azt mondtad,hogy "ha ezt édesanyád most látná.."
2020. jan. 13. 03:54
 26/51 zol56 ***** válasza:
80%

Azt mondta szakít veled.

Mire te azt kerdezed, hogy a tiltása nem e túlzás?

Miért olyan fontos egy online felületű tiltás? Miért nem azon aggódsz jobban amit mondott?

Ha szereted adj időt és ha esetleg érdeklődik ne a facen keresd.

2020. jan. 14. 10:42
 27/51 anonim ***** válasza:
100%

Egy köztetek lévő veszekedésbe minek kell bele keverni egy elhunyt szülőket?

Nem kellett volna bele keverni olyan dolgokat amik oda se illenek.

2020. jan. 14. 11:39
 28/51 A kérdező kommentje:

Úgy kerültek képbe a szülei, hogy nem akart egyik nap találkozni velem. Annyit mondott, hogy aznap inkabb otthon maradna. Semmi többet.

Olyan a munkám, hogy amúgy is keveset tudtunk talalkozni.

Amikor hazaertem, akartam vele találkozni, azt is elmondtam neki milyen formában, hogyan tervezem a napunkat. Mire mondta, hogy ő máshogy szeretne találkozni, kicsit rövidebb időre.

Erre en kiakadtam, kialakult a vita.

Aztán felhoztam neki a korabbi talalkat is, amikor egyik nap nem akart velem talalkozni. Es akkor mondta el, hogy aznap volt az anyja halálanak az evforduloja.

Erre en mondtam, hogy de miert csak most mondja ezt? Ja meg, hogy a mostani találka meg azert nem jó neki olyan formában ahogy én ajanlottam, mert akkor meg az más családtag halálanak evfordulója van, es ezt majd megint napokkal, hetekkel később közli csak velem? Ezen sírta el magat, és tette le a telefont.

2020. jan. 14. 12:08
 29/51 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezt ilyen formában adtad elő,akkor ez nem olyan nagy probléma. Viszont. Kérlek értsd meg,hogy neki ez fáj,ilyenkor az emlékek még erősebben előjönnek. Gondolom nem akart beszélni róla,csak beakart gubózni. Per.pill. hasonló érzések vannak bennem is,a 21 éves hugom 12.-én múlt 3 hónapja,hogy elhunyt. Gyászolni sem tudtam rendesen,mert 1 db szabad napot sem kaptam. Amikor felhívtak,hogy meghalt fél órát sem kaptam....Temetésre menet az autóban is dolgoztam (home office) Nem egyszerű és az embernek ilyenkor magyarázkodni sincs kedve csak a magányt szeretné.
2020. jan. 14. 12:19
 30/51 anonim ***** válasza:
87%

Leírhattad volna előbb is, az a baj, hogy rajtad se nagyon lehet kiigazodni, ha mindent úgy kell kihúzni belőled.

Na, de ezek szerint ő is ilyen...

Megértem, hogy szarul esett neki, bár ettől valami keményebb dologra számítottam.

Várj, akár pár hetet is, aztán finoman lehet neki írni SMS-t, de nem tudom, van-e értelme

2020. jan. 14. 12:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!