Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek igaza van?
A barátnőmmel elég csúnyán összebalhéztunk a napokban. Én kaptam fel a vizet dolgokon, és nagyon elgurult nálam a gyógyszer. A barátnömröl tudni kell, hogy meghaltak a szülei. Egyiküket sem ismertem, az apja még kiskorában, az anyja pár éve halt meg.
A vita hevében a szülei halálával kapcsolatban volt egy durva megjegyzésem. Amire ő elsírta magát a telefonban, mondta is, hogy ez nagyon rosszul esett neki és sírva tette le a telefont.
Én ezutan írtam neki egy szinten bunkóra sikerült üzenetet, hogy ha akar, akkor tudja hol talál meg.
Erre pár óra múlva megkaptam, hogy nagyon megbántottam a viselkedésemmel, és azért amit a szüleire mondtam, szakít velem, és soha többet nem akar se beszélni, se latni.
Majd letiltott faceről is.
Szerintetek igaza van?
33/f
Ne haragudj, de miért azt nézed, hogy jogos-e? A kapcsolat egyoldalúan felbontható, alapjáraton joga van hozzá.
Egész problémához hülyén állsz hozzá. Inkább kértél volna normálisan bocsánatot és beszéltétek volna meg a kommunikációs gondjaitokat.
31n
Azt irtad ketszer is beszoltal neki nagyon bunkon , erdesekes masodszorra mar azt irod h csak annyit kerdeztel h miert most mondja ?
Akk most mivan?
Amit ma leírtam, ő arra hivatkozva szakított velem.
A szüleire mast nem mondtam.
“vita hevében a szülei halálával kapcsolatban volt egy durva megjegyzésem. Amire ő elsírta magát a telefonban, mondta is, hogy ez nagyon rosszul esett neki és sírva tette le a telefont.
Én ezutan írtam neki egy szinten bunkóra sikerült üzenetet, hogy ha akar, akkor tudja hol talál meg.“
Ez alapjan nem gondolom h azt kerdezted csak meg h miert nem szolt h anyukaja halalanak az evforduloja volt .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!