Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek igaza van?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek igaza van?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel elég csúnyán összebalhéztunk a napokban. Én kaptam fel a vizet dolgokon, és nagyon elgurult nálam a gyógyszer. A barátnömröl tudni kell, hogy meghaltak a szülei. Egyiküket sem ismertem, az apja még kiskorában, az anyja pár éve halt meg.

A vita hevében a szülei halálával kapcsolatban volt egy durva megjegyzésem. Amire ő elsírta magát a telefonban, mondta is, hogy ez nagyon rosszul esett neki és sírva tette le a telefont.

Én ezutan írtam neki egy szinten bunkóra sikerült üzenetet, hogy ha akar, akkor tudja hol talál meg.

Erre pár óra múlva megkaptam, hogy nagyon megbántottam a viselkedésemmel, és azért amit a szüleire mondtam, szakít velem, és soha többet nem akar se beszélni, se latni.

Majd letiltott faceről is.

Szerintetek igaza van?

33/f

2020. jan. 4. 14:52
1 2 3 4 5 6
 31/51 A kérdező kommentje:
Így leírva a konkrét történteket, igaza volt, hogy kidobott? Meg még hogy le is tiltott?
2020. jan. 14. 12:41
 32/51 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de miért azt nézed, hogy jogos-e? A kapcsolat egyoldalúan felbontható, alapjáraton joga van hozzá.

Egész problémához hülyén állsz hozzá. Inkább kértél volna normálisan bocsánatot és beszéltétek volna meg a kommunikációs gondjaitokat.

31n

2020. jan. 14. 12:56
 33/51 anonim ***** válasza:
79%
Hagyd. Eleve nem veszed komolyan csak hiszti ez az. De ha egy nő nem harcol veszekszik veled az azt jelenti hogy vége. A másik hogy lehet neki kellemetlen volt közölni veled hogy a csaladtagjai meghaltak és egyedül szeretne gyászolni csak te nem tartottad tiszteletben. Oké hogy neked is nehéz mert torelalni kell az ilyen helyzetekben de akkor sem szabad a Szandra venni a szüleit sőt többet értél volna el vele ha szimplán mondtál volna neki pár kedves szót. Még lehet hogy találkozni is amszeretett volna veled. Ennyi. Elszurtad.
2020. jan. 14. 13:34
 34/51 anonim ***** válasza:
100%
Szadra*
2020. jan. 14. 13:34
 35/51 anonim ***** válasza:
88%

Azt irtad ketszer is beszoltal neki nagyon bunkon , erdesekes masodszorra mar azt irod h csak annyit kerdeztel h miert most mondja ?

Akk most mivan?

2020. jan. 14. 14:00
 36/51 anonim ***** válasza:
87%
De amugy tok mindegy,hagyjad beken , o szakitott, teljesen mindegy h szerintunk jogosan v nem jogosan
2020. jan. 14. 14:01
 37/51 A kérdező kommentje:

Amit ma leírtam, ő arra hivatkozva szakított velem.

A szüleire mast nem mondtam.

2020. jan. 14. 14:05
 38/51 A kérdező kommentje:
Meg engem érdekelne, hogy ti ezt hogyan látjátok. Hogy tényleg annyira durva volt-e ez a megjegyzés a részemről vagy sem?
2020. jan. 14. 14:10
 39/51 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt durva,de mi mindannyian kívülállóként adunk tanácsot. Nem tudjuk a lány milyen lelki állapotban volt akkor,mit gondolt,érzett. Ezt csak ő tudhatja.
2020. jan. 14. 15:45
 40/51 anonim ***** válasza:
84%

“vita hevében a szülei halálával kapcsolatban volt egy durva megjegyzésem. Amire ő elsírta magát a telefonban, mondta is, hogy ez nagyon rosszul esett neki és sírva tette le a telefont.

Én ezutan írtam neki egy szinten bunkóra sikerült üzenetet, hogy ha akar, akkor tudja hol talál meg.“

Ez alapjan nem gondolom h azt kerdezted csak meg h miert nem szolt h anyukaja halalanak az evforduloja volt .

2020. jan. 14. 20:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!