Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek igaza van?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek igaza van?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel elég csúnyán összebalhéztunk a napokban. Én kaptam fel a vizet dolgokon, és nagyon elgurult nálam a gyógyszer. A barátnömröl tudni kell, hogy meghaltak a szülei. Egyiküket sem ismertem, az apja még kiskorában, az anyja pár éve halt meg.

A vita hevében a szülei halálával kapcsolatban volt egy durva megjegyzésem. Amire ő elsírta magát a telefonban, mondta is, hogy ez nagyon rosszul esett neki és sírva tette le a telefont.

Én ezutan írtam neki egy szinten bunkóra sikerült üzenetet, hogy ha akar, akkor tudja hol talál meg.

Erre pár óra múlva megkaptam, hogy nagyon megbántottam a viselkedésemmel, és azért amit a szüleire mondtam, szakít velem, és soha többet nem akar se beszélni, se latni.

Majd letiltott faceről is.

Szerintetek igaza van?

33/f

2020. jan. 4. 14:52
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
94%
Miért ne tiltott volna le? Hogy tudj még beletaposni az érzéseibe?
2020. jan. 4. 19:22
 12/51 A kérdező kommentje:
Az nem lehet, hogy hátha később meggondolja magát, és esetleg feloldja a tiltast vagy akar ő jön majd utánam?
2020. jan. 4. 20:21
 13/51 anonim ***** válasza:
97%
Nem , nem lehet. 33 évesen lehetne több eszed, vagy magasabb érzelmi intelligenciád
2020. jan. 4. 22:25
 14/51 anonim ***** válasza:
94%
Micsoda egy bunkó vagy te!!! Részéről túlzás a tiltás? Hát részedről mi is volt a szülei halálának említse? Ezt nem érzed túlzásnak? Óriási túlzásnak? Meg felold e, vagy ő keres? Ha normális lennél akkor már egy csokor virággal az ajtaja előtt állnál és bocsánatot kérnél azután pedig elmennél és hagynád, hogy döntsön a jövőtöket illetően. Ha nem is dönt melletted, mwgjegyzem jogos lenne, de legalább megprobalnad enyhíteni és látná nem közömbös neked a dolog.
2020. jan. 4. 23:07
 15/51 anonim ***** válasza:
93%

előzőnek:

Ne haragudj, de édesapámat vagy édesanyámat így venné a szájára, jöhetne bármilyen virágcsokorral. egy életre leszerepelne

2020. jan. 4. 23:11
 16/51 anonim ***** válasza:
93%
Ha normális a csaj, nem megy vissza hozzád. Jogos volt a tiltás.
2020. jan. 4. 23:30
 17/51 anonim ***** válasza:
90%
Ezt a kérdést komolyan gondoltad?!! Örülj neki hogy nem kaptál egy állast! Hogy lehetsz ennyire tapintatlan bunkó? Szerintem gondolkozz el 33 évesen az empátia fogalmán. És hagyd békén ezt a lányt!
2020. jan. 5. 11:37
 18/51 A kérdező kommentje:
Sms-t se írjak neki?
2020. jan. 5. 14:33
 19/51 anonim ***** válasza:
92%
Se sms-t, se hívást, se galambot, se füstjelet. Hogy definiálod a tiltás szót?? Tuti nem 33 vagy. Ennyire hülye nem lehet senki...
2020. jan. 5. 14:46
 20/51 A kérdező kommentje:
Csak azért kerdezem, mert alapjáraton eleg hisztis természetű. Nem lehet, hogy ezt is csak hisztinek szánta?
2020. jan. 5. 15:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!