Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek igaza van?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek igaza van?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel elég csúnyán összebalhéztunk a napokban. Én kaptam fel a vizet dolgokon, és nagyon elgurult nálam a gyógyszer. A barátnömröl tudni kell, hogy meghaltak a szülei. Egyiküket sem ismertem, az apja még kiskorában, az anyja pár éve halt meg.

A vita hevében a szülei halálával kapcsolatban volt egy durva megjegyzésem. Amire ő elsírta magát a telefonban, mondta is, hogy ez nagyon rosszul esett neki és sírva tette le a telefont.

Én ezutan írtam neki egy szinten bunkóra sikerült üzenetet, hogy ha akar, akkor tudja hol talál meg.

Erre pár óra múlva megkaptam, hogy nagyon megbántottam a viselkedésemmel, és azért amit a szüleire mondtam, szakít velem, és soha többet nem akar se beszélni, se latni.

Majd letiltott faceről is.

Szerintetek igaza van?

33/f

2020. jan. 4. 14:52
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
86%

Ritkán látni ennyire egybehangzó válaszokat. Nincs olyan válaszoló, aki a kérdező pártját fogná. Nagyon helyes!

Tisztelt Kérdező! Olvasd csak el, hogy mit írtál magában a kérdésben és hogyan magyarázod a bizonyítványodat később!

Segítek (idézlek): "A vita hevében a szülei halálával kapcsolatban volt egy durva megjegyzésem". Később: "...írtam neki egy szinten bunkóra sikerült üzenetet...". Végül nekünk írsz egy üzenetet, majdhogy nem szentnek tünteted fel benne magad.

Tedd a szívedre a kezed: a kérdésben megírtad a valóságot, amiért mindenki elítélt, később pedig tisztára akartad mosni magad és olyan okokat hoztál fel a lány ellen, amiért tényleg nem volt oka úgy reagálni, ahogy reagált, csakhogy ez már részedről erős ferdítése a dolgoknak! A tény pedig az, amit a kérdésedben leírtál, és ezekért a lány joggal tette azt, amit tett.

2020. jan. 14. 20:32
 42/51 A kérdező kommentje:

Pedig ez volt az megjegyzésem, amit a lány durvának minősített: 1. Hogy úgymond ráförmedtem, hogy miért csak később mondta el az évfordulót. Majd Továbbvittem ezt, és azt kérdeztem, hogy az ev eleji találka meg azert nem jo, mert akkor meg másvalakije halt meg, és ezt a tényt megint csak utolag, napokkal, hetekkel később fogja közölni?

2. A telefon után írtam neki egy bunkó uzenetet: Tudod mit, ha látni akarsz, tudod hol keress.

2020. jan. 14. 21:26
 43/51 anonim ***** válasza:
80%

Hát az utolsó kommentedet olvasva csípőből az volt a reakcióm, hogy a jó édes felmenőidet a legcifrább módon. Tajparaszt voltál.

31n

2020. jan. 14. 21:40
 44/51 anonim ***** válasza:
87%

Soha tobbet nem keresnelek. Remelem o sem teszi.

Es ez mutatja igazan h nem a vita heveben mondtal valami olyat amit nem akartal. Hanem meg most sem fogod fel. Sztem szep kis bizonyitvant allitottal ki magadrol, ugy hogy kb eszre se vetted

2020. jan. 14. 23:41
 45/51 A kérdező kommentje:
És most mit tegyek? Mert még mindig le vagyok tiltva.
2020. jan. 15. 17:21
 46/51 anonim ***** válasza:
70%
Nem veletlen. Hagyjad beken mondjuk, ne keresd tobbet
2020. jan. 15. 17:27
 47/51 anonim ***** válasza:
100%
De tenyleg ilyen hulye vagy h még megkerdezed ezt?
2020. jan. 15. 17:27
 48/51 A kérdező kommentje:
Miután leírtam, hogy konkrétan mit mondtam és írtam neki, utána írtátok itt páran, hogy túlzó volt a szakítas, és a tiltás is. Ezért kérdezem, hogy mit csinaljak.
2020. jan. 15. 17:49
 49/51 anonim ***** válasza:
100%
Kezeltesd magad
2020. jan. 15. 21:15
 50/51 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van-e, hogy így érzi? H lehetne nem igaza az érzéseiben? Vagy van valami rejtett kérdés, amiben tévedni lehet? Pl hogy az alma általában piros és zöld, vagy kék is lila? Mert abban lehet valakinek igaza és tévedése. Amiket leírtál azok érzelmek, érzések. Értelmezhetetlen, hogy igaza van-e vagy téved-e.
2020. jan. 23. 13:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!