Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek igaza van?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek igaza van?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel elég csúnyán összebalhéztunk a napokban. Én kaptam fel a vizet dolgokon, és nagyon elgurult nálam a gyógyszer. A barátnömröl tudni kell, hogy meghaltak a szülei. Egyiküket sem ismertem, az apja még kiskorában, az anyja pár éve halt meg.

A vita hevében a szülei halálával kapcsolatban volt egy durva megjegyzésem. Amire ő elsírta magát a telefonban, mondta is, hogy ez nagyon rosszul esett neki és sírva tette le a telefont.

Én ezutan írtam neki egy szinten bunkóra sikerült üzenetet, hogy ha akar, akkor tudja hol talál meg.

Erre pár óra múlva megkaptam, hogy nagyon megbántottam a viselkedésemmel, és azért amit a szüleire mondtam, szakít velem, és soha többet nem akar se beszélni, se latni.

Majd letiltott faceről is.

Szerintetek igaza van?

33/f

2020. jan. 4. 14:52
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:
96%
Igen, igaza van.
2020. jan. 4. 15:00
 2/51 anonim ***** válasza:
96%
Igen, teljes mértékben igaza van. Megtetted vele a legocsmányabb dolgot amit csak tehettél.
2020. jan. 4. 15:04
 3/51 anonim ***** válasza:
96%
Igen, igaza van. Azzal bántottad, ami valószínűleg a legjobban fáj neki. A férjem is elvesztette a szüleit gyerekkorában, soha nem bántanám ezzel. És utána még megint te voltál bunkó. Rájött, hogy nem te vagy az a társ, akire számíthat az életben.
2020. jan. 4. 15:04
 4/51 anonim ***** válasza:
96%
Jogos volt a szakítás. Igaza van. Most mégy, és elgondolkodsz az életedben.
2020. jan. 4. 15:13
 5/51 anonim ***** válasza:
94%
Én is kiadtam volna az utad emiatt.
2020. jan. 4. 15:28
 6/51 anonim ***** válasza:
93%
Igaza volt, teljes joggal. Told arrébb a 🚲t, vagy csinálj úgy mint a 🎨, a lényeg ugyanaz.
2020. jan. 4. 15:44
 7/51 anonim ***** válasza:
97%

Ne haragudj de ez iszonyatosan bunkó és gonosz volt. Teljesen mindegy min vesztetek össze, a szülei halála valószínűleg a legszomorúbb dolgok egyike az életeben te meg ezt vágod a fejehez. Akinek feltételezem semmi köze a veszekedés témájához.

Megérdemled hogy ott hagyott!

2020. jan. 4. 16:10
 8/51 A kérdező kommentje:

És a tiltás?

Az nem vot túlzás részéröl?

2020. jan. 4. 16:28
 9/51 anonim ***** válasza:
95%
Nem, az sem túlzás. Hagyd békén.
2020. jan. 4. 16:52
 10/51 anonim ***** válasza:
94%
Nem túlzás volt, hanem egyértelmű jele annak, hogy nem akar veled társalogni, magyarul le💩 innentől, ezt kéne tudomásul venned.
2020. jan. 4. 17:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!