Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek mit szólna a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Xyasdd kérdése:

Szerintetek mit szólna a volt barátnőm 15 év után, ha pont összefutnánk vele és a családjával egy bevásárlóközontban és elkezdenék vele beszélni a múltról?

Figyelt kérdés
Több verziót is elképzeltem. optimális esetben külön jönne a családjától vagy megbeszélne egy másik időpontot ahol együt lennénk valahol 1-2 órát és felidéznénk a multat. Másik esetben a párja beleszólna amit ugye nem tolerálnák.Harmadik ami kikészitene, csak lekezelő lenne és alid vagy semennyire nem emlékezne a közös bohockodásainkra és kapcsolatunkra.

2019. dec. 3. 07:57
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:

Bocsánat a késői válaszért de hála a rózsaszin szolgáltatónak nemvolt netem, meg szombati ledolgozás ugye....

28. válaszadó, én is voltam úgy hogy nagyon tetszett egy lány de aztán sokminden történt velem meg volt más épp akkor valaki és mostanra meg aztgondolnám lehet van valakije, hiába lennék egy rossz kapcsolatban meg gyerekkel alapbol nem váltanék pl. De ha odajön és előjön bennem a régi dolgok és ráadásul megtetszik a testi adottságai miatt is a másik akkor más lehet az eredmény mintha FB on csak irok neki.

29. válaszadó, miböl gondolod hogy ő törölné velem fel és nem én ő vele a plázát? amúgy idáig nembiztos hogy jutnánk mert kulturáltan is elfogadoan meglehetne beszélni márha nem épp ránk bizná (két régi párra) Szerintem ha összetartoztunk anno és nem haraggal váltunk el, összeülhetünk időnként miértne én látok rá esélyt.

2019. dec. 8. 11:48
 32/37 A kérdező kommentje:
Konkrétan még azon is gondolkodom, hogy különböző helyzetekben milyen vàlaszokat kapnék tőlle. Helyzetek: ő a csalàdjàval egy àltaluk gyakran latogatott hely. Ő egyedül egy viszonylag gyakran jàrt helyen. Illetve a harmadik ő egyedül egy szàmàra idegen helyen. Nyílvàn az utóbbinàl, lenne szinte biztos hogy normàlisan elbeszélgetnénk hosszasan és emlékezne együtt töltött évek alatti jellegzetes dolgokra is. Most képzeljetek el ha ugyanezek a kérdések hangzanànak el a legelső helyzetben, vajon ugyan ennyi idő lenne a beszélgetés? És egyàltalàn (àllitàsa szerint) emlékezne valamire, együttmüködő lenne felidézés terén? Hàt nem lenne az. Pedig csak körülmény változàs mégis mennyire màsképp nyilvànul meg valaki egy régi exnek.
2020. júl. 15. 21:31
 33/37 A kérdező kommentje:
Középső eset talàn a kettő közt lenne, bàr lehet személyiség függő is mert lehet félne nehogy bàrki meglàssa ismerős, régi osztalytars, munkatars stb. És ezért fognà rövidre a dolgot ill nem emlekezne dolgokra. De az is lehet elfeledkezne rolla es ugyanugy viselkedne mint idegen helyen talalkoztunk volna össze. Még azt hozzàtenném hogy nem vàltunk el haraggal anno. Inkabb a fő problema az iskola volt.
2020. júl. 15. 21:39
 34/37 anonim ***** válasza:
91%
Látom még nem sikerült eljutni orvoshoz, pedig nagyon nagy szükséged lenne rá.
2020. júl. 15. 21:43
 35/37 A kérdező kommentje:
Kösz :) amúgy evvel azt szemléltetném elsősorban, mennyire magas az emberi kétszinűség. Mert ha normàlis akkor nem tesz különbséget helyzet helyszín és résztvevők miatt hanem totàl őszinte. És elmondja őszintén mit érez gondol és emlekszik.
2020. júl. 16. 16:42
 36/37 anonim ***** válasza:
23%

Te csak bedrogozva gyakorikérdésekezel?

De ha ennyire foglalkoztat a lány, sikerült vele beszélni? Szerintem addig nem fogod tudni ezt elengedni, amíg nem lesz valamilyen kontkatotok. Akár írásban.

2021. jún. 12. 22:08
 37/37 anonim ***** válasza:
0%
hogy vagy te kérdező,és az exed?
2021. nov. 9. 10:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!