Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit szólna a volt barátnőm 15 év után, ha pont összefutnánk vele és a családjával egy bevásárlóközontban és elkezdenék vele beszélni a múltról?
Bocsánat a késői válaszért de hála a rózsaszin szolgáltatónak nemvolt netem, meg szombati ledolgozás ugye....
28. válaszadó, én is voltam úgy hogy nagyon tetszett egy lány de aztán sokminden történt velem meg volt más épp akkor valaki és mostanra meg aztgondolnám lehet van valakije, hiába lennék egy rossz kapcsolatban meg gyerekkel alapbol nem váltanék pl. De ha odajön és előjön bennem a régi dolgok és ráadásul megtetszik a testi adottságai miatt is a másik akkor más lehet az eredmény mintha FB on csak irok neki.
29. válaszadó, miböl gondolod hogy ő törölné velem fel és nem én ő vele a plázát? amúgy idáig nembiztos hogy jutnánk mert kulturáltan is elfogadoan meglehetne beszélni márha nem épp ránk bizná (két régi párra) Szerintem ha összetartoztunk anno és nem haraggal váltunk el, összeülhetünk időnként miértne én látok rá esélyt.
Te csak bedrogozva gyakorikérdésekezel?
De ha ennyire foglalkoztat a lány, sikerült vele beszélni? Szerintem addig nem fogod tudni ezt elengedni, amíg nem lesz valamilyen kontkatotok. Akár írásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!