Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi lenne az a pont ahol szakítás lenne az egyetlen döntés?
Ebben az esetben, ha tudatosan megbánt azzal, hogy abszulút figyelmen kívül hagy, az már bizony az a pont lenne.
32/f
Eddig a leggyakoribb ok a teszetoszasàg, kilàtàstalansàg volt, nulla pozitív gondolattal.
Megcsalàs persze instant szakító ok nàlam is.
Mondjuk egy hosszabb kapcsolatban a megcsalás (mondjuk rövidben is, csak ha már x ideje ismerjük egymást, akkor valószínűleg úgy döntöttem, hogy vele akarok lenni mert már ismerem annyira, hogy tudjam : akarom őt vagy sem. Tehát a rigojáit már ismerem /megszoktam, ilyesmivel nem tudna kiábrándítani.)
Csakis a megcsalás.
Ha sokat veszekednénk, mert nagyon különböznénk, vagy esetleg épp ellenkezőleg, nagyon hasonlítanánk. Nekem ez épp elég lenne, mert nagyon utálom a veszekedést, de leginkább azt amikor valaki utána még órákig, vagy esetleg nap végéig duzzog/"rossz" hangulatban van. Én általában mindig el tudom engedni a dolgokat, bármiről is legyen szó, ha már megtörtént akkor legalább utána legyen jobb a hangulat, nem?
Megcsalás, tehát mással csókolózás is nálam szakítás.
En no vagyok ugyan, de eszembe jutott par dolog:
-megcsalas
-agresszio (elso pofonnal otthagynam)
-ha az elejen nem, de kesobb kiderulne, hogy alkoholista
Hirtelen ennyi, ezeket megbeszelessel se tudnam senkinek elnezni.
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!