Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan tettétek túl magatokat azon, hogy nem a megfelelő embernek adtátok oda a szüzességeteket?
Tedd magadat túl ezen. Nekem teher volt ez annak idején,es bár alkalmiban vesztettem el,nem bánom .
A következővel talán több szerencséd lesz :)
Én se a legjobb embernek adtam a szüzességem, de ennek már 10 éve. Az én esetem eléggé komplex, részletekbe nem mennék bele, mert akkor regényt kéne írnom.
Lényeg annyi, hogy tanulopénznek jó volt, hogy kire ne pazaroljam az időm.
Ettől kevesebbért is ertektelennek hiszik magukat az emberek.
Ha rájöttél volna, akkor meg se fordult volna a fejedben ez a kérdés.
Úgy, hogy tudom, én is akartam.
Akkor már ex volt az illető, életem első és legnagyobb szerelme.
Szóval már exek voltunk, de úgy alakult, hogy együtt mentünk haza egy buli után (kamaszok voltunk)...
Egy pillanatig nem hitegetett, én szerelmes voltam, ő már nem. Megtörtént. Qrva jó volt (am sok olyat hallok, h a nőnek az első szex fáj, xar, stb..., hát én semmi ilyesmit nem tapasztaltam, sőt...), qrvára akartam, és qrvára tudtam, hogy ennek nem lesz folytatása. A mai napig nem bánom.
Valami vallásos, konzervatív környezetben nőttél fel? 35 éves vagy, ideje lenne már felülkerekedned az agymosáson, amit kaptál.
Már az a szóhasználat, hogy "odaadtad magad" is rengeteg pszichológiai problémát sugall.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!