Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ti hogyan tettétek túl magatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan tettétek túl magatokat azon, hogy nem a megfelelő embernek adtátok oda a szüzességeteket?

Figyelt kérdés
Nemrég ért véget egy 2,5 éves kapcsolatom. Szégyellem magam, hogy egy olyan embernek adtam oda, akivel nem maradtam együtt és nem tudtunk közös jövőt tervezni, és családot alapítani. Időközben rájöttem, hogy csak hiteget, és kihasznál. Nagyon odavagyok még így is, hogy relatíve későn adtam oda magam. Nem tudom mit tegyek, mi lesz majd, hogy ezek után találok-e valakit magam mellé. Olyan értéktelennek érzem magam. 35/N

2019. márc. 22. 19:00
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
75%
Némelyik nő úgy csinál, mintha a szüzesség maga a Szent Grál lenne. 🤦‍♀️
2019. márc. 22. 22:28
 22/25 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező én értem amit mondasz.Nekem is tök más az értékrendem mint az itteni GYK-s embereknek.Elég rossz helyre írtad ki ezt a kérdést .Itt rengeteg sérült elhagyott mentálisan beteg ember van.Téged nem zavar hogy őket meg..szhatja aki arra jár de őket zavarja hogy te nem vagy egy elhasznált ri..nc akinek komoly értékei vannak.Ne az itteni válaszok alapján gondolkodj el, rengeteg hasonló gondolkodású ember van mint te és sajnálom hogy nem jött össze úgy ahogy szeretted volna és ne aggódj amiatt hogy majd értéktelennek tartanak az én életembe is 1 nő volt illetve van már 15 éve és nem is vágyok másra.Ugyanígy gondolkozz ahogy eddig!Kevés ilyen ember van!
2019. márc. 22. 22:55
 23/25 anonim ***** válasza:
90%

# 22

Aki nem tartogatja a szüzességét az idők végezetéig, az mentális beteg vagy elhasznált ri..nc?

Csak mert nem várnak ezzel a házasságig, az neked azt jelenti, hogy "őket meg..szhatja aki arra jár"

Ne haragudj, de nem mondanám, hogy a te válaszod így ebben a formában komolyan vehetőbb lenne más GYK-os emberénél.

2019. márc. 22. 23:03
 24/25 anonim ***** válasza:
88%

Azért ő 32,5 éves koráig elég sok férfit elhajthatott, köztük azt, akivel akár már családja lehetne...

32/f

2019. márc. 23. 00:45
 25/25 anonim ***** válasza:
0%
23-as néhány félmondatomat kiragadtad és a saját kérdéseid után beraktad válasznak.Ha nem érted amit mondani akartam akkor nem érted.Nem foglak győzködni egyébként is a kérdezőnek írtam.
2019. márc. 25. 12:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!