Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Hiányoljátok még a legelső szerelmeteket akivel elvesztettétek a szüzességeteket?
Figyelt kérdés
A mostani barátnőtöket jobban tudjátok szeretni az elsőnél vagy az első egy ilyen örök nagy szerelem amit senki nem tud felül múlni?2018. jún. 21. 17:29
1/8 anonim válasza:
Első szerelmet kb 5 évbe telt "elfelejteni". Nem vele vesztettem el a szüzességem hanem egy ismerős idősebb nővel. És most nincs épp párom. Szóval szummázva ennyi :) 28/F
2/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem voltam szerelmes belé, szóval nem.
3/8 anonim válasza:
Nem sikerült elfelejteni azóta is egymásra vagyunk 12 éve pedig h történt a dolog. Az élet úgy hozta h nem tudtunk együtt lenni de elvileg most nyár végén már együtt lehetünk :) 27N
4/8 anonim válasza:
Azzal a bizonyos első lánnyal tartom a kapcsolatot és időnként összejárunk, amikor nem vagyunk kapcsolatban.
Az első pár nagy szerelem már elmúlt. Akkor még naiv kisgyerek voltam, most már reálisan látom az érzelmek mögötti érdekeket és ösztönöket.
5/8 anonim válasza:
Az első egy luxusk**úrva volt, kicsit drága, de nem hiányolom. De tény, nagyon jó volt
6/8 anonim válasza:
Nem voltam szerelmes az elsőnél, főleg mivel egyéjszakásból jött össze a dolog, de azért szívesen tolnék vele egy "ismétlést". :D
7/8 anonim válasza:
Az első szerelmem hiányolom a mai napig, pedig már eltelt majdnem 20 év.
Akivel elvesztettem, az nem hiányzik.
8/8 anonim válasza:
# 2
Mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy egy szimpla tényen mit lehet leértékelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!