Elmondtátok valakinek (pl szüleiteknek) amikor elvesztettétek a szüzességeteket?
Hány éves voltál?
Ha még szűz vagy, akkor mit gondolsz? El fogod mondani?
Korod nemed kérlek írd le :)
én nem mondtam el, és tuti nem is fogom...valahogy úgy érzem, hogy nem tartozik rájuk...ők se közlik velem hogy mikor csinálják...lehet hogy elég beképzelten hangzik, de képtelen vagyok megmondani nekik, és őszíntén, nem is vágyom rá... de barátnőm például megőrült, hogy megkértem, hogy ne mondja el az anyjának, hát 2 nap után el is mondta...
18/F
Szerintem nem tartozik a szulore... Valoszinuleg nem is fogom mondani.
16/L
Anyukámnak elmondtam.
Nem vagyunk rossz viszonyban, na meg ha bármi baleset történne (pl gumiszakadás)jobb ha nem akkor szembesül vele, mert ugye ő lenne az akinek szólnék hogy anyu dokihoz kellene menni, vagy rosszabb esetben ha észre sem vesszük csak nem jön meg vagy ilyesmi.. Laza anyukám van, nem vagyok már kislány, még azt is megkérdezte hogy nődokihoz menjünk-e fogamzásgátló ügyben, de mondtam hogy egyenlőre marad a gumi. 17/L
18 voltam es egybol elmondtam (senki nem kerdezte:-))) es probaltam kielemezni h mi volt, meg milyen szuper es el sem tudjak kepzelni....de kozoltek h el tudjak kepzelni, csak nem szeretnek es orulnek h boldog vagyok de a reszletekre nem kivancsiak:-)))
33/N
Én nem mondtam el senkinek.
Nem olyan régen veszítettem el örömlánnyal. A baráti társaságom előtt titkoltam hogy még szűz voltam(már ha elhitték). A családommal pedig nem tudok megnyílni a szex témájában, főleg hogy csak anyám van.
22/F
14 éves vagyok, és még jó pár évig tuti szűz!
Ha rákérdeznek valószínű elmondom, bár nem tudom.:D
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!