Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek mit szólna a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Xyasdd kérdése:

Szerintetek mit szólna a volt barátnőm 15 év után, ha pont összefutnánk vele és a családjával egy bevásárlóközontban és elkezdenék vele beszélni a múltról?

Figyelt kérdés
Több verziót is elképzeltem. optimális esetben külön jönne a családjától vagy megbeszélne egy másik időpontot ahol együt lennénk valahol 1-2 órát és felidéznénk a multat. Másik esetben a párja beleszólna amit ugye nem tolerálnák.Harmadik ami kikészitene, csak lekezelő lenne és alid vagy semennyire nem emlékezne a közös bohockodásainkra és kapcsolatunkra.

2019. dec. 3. 07:57
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
93%
3x évesen egy 1x éves érettségével gondolkodsz. Érdemes volna erről egy pszichológussal elbeszélgetned.
2019. dec. 3. 11:07
 22/37 anonim ***** válasza:
93%

Te nem vagy normális, viccen kívül...

"semmi rossz nincs abban ha jól elpoénkodunk együtt szigorúan barátilag." vs " Szerintem ha kicsit is jólnevelt beül velem valahova egy másik alkalommal barátként és cseveg és nemkizárva évente 2-3 alkalommal össze is futunk vagy épp összehaverkodunk és segitünk egymásnak és az is lehet kibukik h nem is szereti annyira a mostani párját csak kényszerböl jött össze vele mert 34 évesen mégis jo volna már gyereket szülni."

Te vissza akarod kapni bármi áron, csak mindenféle szánalmas kamuindokot gyártasz. Meg mi az hogy nem tolerálod, ha a párja beleszól? Senki sem tűrné, hogy a random felbukkanó ex nyomuljon a párjára.

2019. dec. 3. 11:18
 23/37 anonim ***** válasza:
93%
Én úgy gondolom, hogy arra menne ki a játék, hogy az exbarinő meglegyen még fektetve, vagy újra összejönni vele. Vágom ezt a stratégiát amúgy, beyzélgetünk, nosztalgiázunk, felmérjük a terepet, hogy lehet-e tovább lépni....blablabla. szerintem a kérdező azóta sem tudott ezen tovább lépni, barátnőt vagy feleséget szerezni. Sokat maszturbál a lány képeire és napi szinten nézi a facebookját. Annyira szánalmas. Ha az én feleségem exe lennél és odajönnél jópofizni, szerintem a nyakadnál fogva a falnak vezetnélek. De utálom az ilyeneket.
2019. dec. 3. 11:25
 24/37 anonim ***** válasza:
93%

Annyira nagy red flag, mikor valaki követeli a figyelmet ilyenekkel, hogy "ha jólnevelt". Nem, itt te vagy a nem jól nevelt.

Azt meg abszurdnak tartom, hogy ha akárhol vagyok akárcsak haverokkal, nemhogy a párommal, akkor azt mondom, "ti menjetek csak, én elkávézgatok ezzel a senkivel a múltamból".

Sokat képzelsz magadról.

2019. dec. 3. 11:27
 25/37 anonim ***** válasza:
93%

Ha akarna tőled valamit, keresne.

Ám nem akar, így nem keres.

Fogadd el, az ő életének már nem vagy a részese.

2019. dec. 3. 11:48
 26/37 anonim ***** válasza:
93%
Ebben a sztoriban te vagy csak laragadva 15 évvel ezelőtt. A baj az, hogy agyilag is.
2019. dec. 3. 11:57
 27/37 A kérdező kommentje:
25 válaszadó, és mivan ha elfeledkezett csak pl róllam is mivel nem kel fekszik az én személyemmel gondolatban. simán előfordul az is hogy előkerül egy esély és akkor szivesen talizik vagy épp igen összejön akár. amúgy nem megfektetés meg összejövetel a fő cél csak mondom kis nosztalgia.
2019. dec. 3. 13:07
 28/37 anonim ***** válasza:
94%

Elfeledkezett?

Akkor pláne nem vagy már neki fontos.

2019. dec. 3. 16:06
 29/37 anonim ***** válasza:
91%
Az biztos, hogy a férje beleszólna, és ha ez neked nem tetszik, akkor jó esélyed van arra, hogy feltörli veled a plázát. Ez esélyesebb, mint az, hogy beül veled a nő nosztalgiázni meg nevetgélni.
2019. dec. 3. 16:25
 30/37 anonim ***** válasza:
94%

Nézd, ha 15 év alatt nem voltam kíváncsi valaki fejére akkor most sem leszek az. Illetve: aki eddig nem keresett, az már ne is.

Szóval az eget rengető nagy találkozás a következőképpen zajlana:

Te udvariasan köszönsz, hogy "Szia!

Én lelkesen mosolyogva visszaköszönök, hogy "Szia!" és húzok el melletted mint a vadlibák :)

2019. dec. 3. 20:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!