Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek mit szólna a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Xyasdd kérdése:

Szerintetek mit szólna a volt barátnőm 15 év után, ha pont összefutnánk vele és a családjával egy bevásárlóközontban és elkezdenék vele beszélni a múltról?

Figyelt kérdés
Több verziót is elképzeltem. optimális esetben külön jönne a családjától vagy megbeszélne egy másik időpontot ahol együt lennénk valahol 1-2 órát és felidéznénk a multat. Másik esetben a párja beleszólna amit ugye nem tolerálnák.Harmadik ami kikészitene, csak lekezelő lenne és alid vagy semennyire nem emlékezne a közös bohockodásainkra és kapcsolatunkra.

2019. dec. 3. 07:57
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%
Legjobb lenne, ha 15 év után nem ábrándoznál ilyesmiről, főleg ilyen szinten, hogy variációkat találsz ki. Elmúlt réges-régen, nem érdemes ezen nosztalgiázni, köszöntök, esetleg néhány szót beszéltek, és mindenki megy tovább, mintha mi sem történt volna!
2019. dec. 3. 10:13
 12/37 A kérdező kommentje:
Van akinek sokminden történt az életében azóta és van akinek meg nem. Nyilván akinek sok párja volt közben és együt is laktak annak semmi a dolog és nem is (akar) emlékezni. Volt azóta barátnöm, de úgygondolom hogy semmi rossz nincs abban ha jól elpoénkodunk együtt szigorúan barátilag. sokszor eszembe jut a lány, de nem azért mert ő volt a tökély hanem mert talán vele tartoztunk össze a legjobban. Mostani kialakuló kapcsolatban van olyan utalás a lány részéről ami emlékeztet ő rá és mindig lezajlik bennem ez a bohockodos dolgunk még az exxel. Szerintem ha kicsit is jólnevelt beül velem valahova egy másik alkalommal barátként és cseveg és nemkizárva évente 2-3 alkalommal össze is futunk vagy épp összehaverkodunk és segitünk egymásnak és az is lehet kibukik h nem is szereti annyira a mostani párját csak kényszerböl jött össze vele mert 34 évesen mégis jo volna már gyereket szülni.
2019. dec. 3. 10:15
 13/37 anonim ***** válasza:
100%
Én az exeimnek csak köszönni szoktam. Beszélgetni nagyon indokolt esetben beszélek valamelyikkel, nosztalgiázni meg végképp nem. Húzzon az anyjâba, akkor gondolt volna a szép időkre, mikor elbaxtuk, ne most lökje a rizsát, mikor már sehol nincs a szívemben és van helyette másik.
2019. dec. 3. 10:17
 14/37 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem meg ha kicsit is jól nevelt, ahogy te fogalmaztál, akkor inkább a családjával tölti az idejèt, ès nem exekkel kávèzgat meg nosztalgiázgat. :)

Nem tudom te hogy vennèd, ha a felesèged vagy èlettársad, akivel már családod van, vagy tervezel, ezt művelnè.

Lehet egymással pár szót váltani, ki hogy van, hogy megy sora, aztán menjen mindenki a dolgára. Amiben te álmèlkodsz, vagy remènykedsz, az nonszensz.

Te is foglalkozz inkább az alakuló kapcsolatoddal.

2019. dec. 3. 10:36
 15/37 A kérdező kommentje:
13 válaszadó, azt még nem mondtam hogy nem váltunk el haraggal végül is, igaz nem kerestük egymást és én nem hiszem hogy csunyán nézne rám ha összefutnánk. 14 válaszadó megfogtál igazad van, de akkor meg velem nem jólnevelt ha esélyt sem ad egy privát beszélgetésre másik alkalommal, illetve letagad hogy emlékszik kulcsfontosságú együt megélt dolgokat akár 4 szem közt akár családja elött.
2019. dec. 3. 10:45
 16/37 anonim ***** válasza:
96%

"Szerintem ha kicsit is jólnevelt beül velem valahova egy másik alkalommal"

Tévedésben vagy. Még hogy kibukik, nem is szereti igazán a párját?

Milyen baráti találkozó az, ahol már most vissza akarod kapni 15 év után?

Keress fel orvost, szegény nőt meg ne zaklasd.

2019. dec. 3. 10:47
 17/37 anonim ***** válasza:
94%
Oké, vagy troll vagy, vagy elmebeteg. Szerencsétlen nő érdekében remélem az előbbi.
2019. dec. 3. 10:58
 18/37 A kérdező kommentje:

Nem zaklatom, ezt honnan veszed?

Ha normális és jófej miértne talizhatnánk időnként mint barát? Használhatunk más szót is, mégpedig tisztelet udvariasság a másik iránt mert mégis van emlékem és sokminden megéltünk együtt.

Nem feltétlen visszaszerezni akarom mert nemvolt annyira nagyszám nekem annak ellenére hogy sok srác megbámulta amikor mentünk ide oda.

2019. dec. 3. 10:58
 19/37 anonim ***** válasza:
100%

Veled szemben jól nevelt? Ne nevetess... A távoli múltja vagy tini korából. Bőven elèg tisztelet, hogy akkor az összefogás alkalmával beszèltek pár szót.

Azt még hagyjuk már mennyire lenne ez barátkozás, ha már most, elmèleti szinten is azon filózol, hogy hátha kiderül nem is szereti a párját....

2019. dec. 3. 11:06
 20/37 anonim ***** válasza:
100%
*összefutás
2019. dec. 3. 11:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!