Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs egy normális FÉRFI?
de bölcs vagy és milyen sok élettapasztalatod van 15 évesen.
ezentúl téged dicsőítelek kedvesem.
Mutasd az utat a jobb élet felé. Együtt mindenre képesek vagyunk!!!44!!négy!!
Én is az első hozzászólóhoz csatlakoznék.
Én olyan vagyok majdnem mint amilyet leírtál, igaz a testem még nem tökéletes:D de szerintem a többi sorstársammal együtt bujkálunk azért nem találkozol az ideáloddal.:D
Viccet félretéve próbálj meg más környezetben is mozogni a megszokott környezetedtől.Ha szoktál bulizni járni nézz el más helyre is ne csak a megszokott társasággal a megszokott helyre.
Gondolom városban élsz mert ott vannak inkább túlnyomó részben emosok, ott is járj más útvonalon tudom h ez hülyén hangzik de szerintem biztos van olyan aki megtetszene csak rosszkor vagy rossz helyen.
21/F
előző
A nevem ne nézd kamu név! :)
Azért, mert nem találtad meg a csodatévő lámpást kisanyám. Még mit nem? És ha lenne akkor te mit tudnál felmutatni neki? Mert ha lenne biztos nem téged választana...
Szánalom vagy... Inkább nézz magadba és azt gondold végig, hogy te milyen vagy mielőtt az egész világot leszólod. Valadogy biztosra veszem, hogy te tökéletes vagy és a sors büntet téged, hogy nem teremtett egy másik hasonlót, olyat amilyet leírtál. Sajnálom, pedig lehetne tenyészteni benneteket. Lenne egy csomó szép barnabőrű inteligens kidolgozott testű klisé.
Klisék még a gondolataid is kislány!
Szánalom szánalom szánalom!
Bocs, de nagyon felidegesítettél :D:D:D
Álom világban élsz, barbizz
ma 04:01-es vagyok
Annyit még hozzáfűznék, hogy a legtöbb MAI csajnak, az ilyen "nyikhaj" pasik jönnek be. Emiatt ne legyél kiakadva, 15 évesen meg pláne ne egy férfit keress, mert egy FÉRFI benned még a kislányt fogja látni, és nem a komoly kapcsolatot. Nem akarlak bántani, de lehet, hogy akibe te majd teljes szíveddel beleszeretsz, az egy "nyikhaj" srác lesz. Lehet külsőre nem fog bejönni, de a belsője úgy meg fog, hogy csak na.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!