Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én már végképp nem értem, ki vagyok gyúrva ember fejem normális gondolkodású és miért nincs már 2 éve egy csajom se?
Nem vagyok beképzelt, minden bizonnyal vannak nálam jóval kigyúrtabb emberek, meg sármosabbak illetve okosabbak.
De 2 éve már egyedül élek, én aztán már végképp próbáltam ismerkedni.
Jó nincs okom a panaszra: egészséges vagyok, jó lakásom van, megélhetési problémáim sincsenek de hát na: mint a többi embertársam én is csak társas lény vagyok...
Egy tipp tesò ne diszkòba keres csajt
kitartàs
Az a gond Papa, hogy a külső nagyon kis %-ban fontos csak. Persze fontos, nem azt mondom, hogy nem, de a nőket a személyiségeddel tudod megfogni és megtartani. A kisugárzásod is ebből a személyiségből fakad. Hiába vagy izmos, jóképű stb..., ha a belső világos nem vonzó a nőknek. Nem tudom milyen vagy, nem akarlak megítélni, csak tapogatózok, hiszen ha a külsőségek rendben vannak, akkor személyiséged, a gondolkodásod az, ami akadályt gördít a boldogságod elé.
Viszont ha jól látom a helyzetet, akkor sincs gond, ugyanis képes vagy megváltozni, csak először egy komoly önvizsgálatot kell tartanod, hogy rájöjj, hol a bibi, és mit kell tenned, hogy megváltozz.
Egy örök érvényű szabály van: Mindenért Te vagy a felelős az életedben. Ha nem jó a magánéleted, akkor is magadban kell keresned a hibát, nem másokban.
Sok sikert! ;)
Sok oka lehet ennek.
Kijössz a formából,ha nem dugsz időnként.
Rossz a kommunikáció.Sok a duma v kevés a duma,uncsi a duma stb.
A külső meg tényleg nem oszt,csak szélsőséges ne legyen.A fellépés számít.
Én a helyedben ekkora kihagyás után örömlánnyal indítanék a héten 1x 1-2 hónapig.Ez vissza adná a hitedet magadban.Aztán a pubok tele vannak spicces bigékkel esténként,onnan is hazacibálnék néhányat.
Aztán ennyi dugástól már csak összejön egy olyan határozott fellépés,hogy az utcán tetsző csajhoz odamész és felcsíped.
Én így emeltem ki magam mikor bepunnyadtam egyszer 1 évre.
Aztán 2 év folyamatos csajozás után az egyiküket megtartottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!