Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nincs körülöttem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs körülöttem egy normális csaj se?

Figyelt kérdés

Hihetetlen,de egy normális,nem bunkó csaj nincs körülöttem.

Csak bunkó...De az marha sok-azok meg nem kellenek,akkorse ha szépek.Nem mondanám magam feltétlen helyesnek,csupán érdekelne hogy miért nincs egy értelmes,normális lány se.Tele van minden a plázaku/rva beképzelt nagyképü ****...igen.. 15/F

2011. júl. 6. 19:55
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:

Igen, elég nehéz normálisat találni:) Akit meg találtam az dobott szal...néha úgyérzem jobb egyedül.

18f

2011. júl. 6. 19:56
 2/37 WhiteLabel ***** válasza:
mert csúnya, buta ember vagy, tehát, a jó csajoknak nem kellesz mert csúnya vagy, a normálisaknak meg mert buta, van még kérdésed?
 3/37 anonim ***** válasza:
Menny ki a szobádból :D
 4/37 anonim ***** válasza:
*menj.. ouch
2011. júl. 6. 19:57
 5/37 anonim ***** válasza:
nem győzöm erre az oldalra írni, hogy szét kell nézni a csendesebbek között is...
 6/37 WhiteLabel ***** válasza:
csendes? az roppant unalmas.
 7/37 A kérdező kommentje:

:D köszönöm nép,a kedves szavakat:) Léccives ne te döntsd már el hogy helyes vagyok-e avgy buta:) nem ez volt a kérdés.Köszönöm.

Kimozdulok otthonról,nem szoktam itthon ülni,járok focizni , mindenfelé...

2011. júl. 6. 19:58
 8/37 anonim ***** válasza:
Aki meg nem csendes az többször kúr félre, és néha elképesztően idegesítő... valamit valamiért.
2011. júl. 6. 19:58
 9/37 WhiteLabel ***** válasza:
Nem feltétlen csal meg, bár ja.. ezért van csendes menyasszonyom... de azzal meg az a gáz hogy nekem fejti ki a napjait, és be nem áll a szája:D
2011. júl. 6. 19:59
 10/37 A kérdező kommentje:
Tömd be neki...
2011. júl. 6. 20:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!