Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs körülöttem egy normális csaj se?
Hihetetlen,de egy normális,nem bunkó csaj nincs körülöttem.
Csak bunkó...De az marha sok-azok meg nem kellenek,akkorse ha szépek.Nem mondanám magam feltétlen helyesnek,csupán érdekelne hogy miért nincs egy értelmes,normális lány se.Tele van minden a plázaku/rva beképzelt nagyképü ****...igen.. 15/F
nekem erről mindig az jut eszembe... hogy ha mindenki hülye csak te vagy helikopter...:D
meg lehetne itt okfejteni hogy mi is pontosan a "bunkó", mert attól hogy valaki nemet mond még nem feltétlen bunkó...
és hogy talán azok között is szétnézhetsz akik eddig eszedbe se jutottak, mert nem tetszenek, vagy csöndesek, vagy nem népszerűek.. ésssatöbbi.
hogy ne csak azokat vedd észre, akik ahogy írtam, reklámozzák egész nap magukat. köztük vannak a normálisabbak.
egyébként a "plázaku/rva beképzelt nagyképü ****"ek mit csinálnak, ha nem össze-vissza csalnak? akkor melyik az a kategória, amelyik nem?
Azért álljon meg a menet, nuku általánosítás, plíz. Én ugyanis nem vagyok egy plázacica ribi, sőt, utálom is őket és szívesen lőném őket főbe, mint a nácik a zsidókat anno.
Hidd el, vannak még normális lányok, csak az a baj, hogy a mai világnézet miatt ritkák.
Mondanám, hogy találkoznék veled, de már foglalt vagyok:)
20/L
"Egy csendes lány csak addig csendes, amíg nem talál valakit, akiben megbízik és aki mellett felszabadult lehet"
Na, ez rám teljes mértékben igaz.... :D
20/L (ugyanaz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!