Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nincs körülöttem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs körülöttem egy normális csaj se?

Figyelt kérdés

Hihetetlen,de egy normális,nem bunkó csaj nincs körülöttem.

Csak bunkó...De az marha sok-azok meg nem kellenek,akkorse ha szépek.Nem mondanám magam feltétlen helyesnek,csupán érdekelne hogy miért nincs egy értelmes,normális lány se.Tele van minden a plázaku/rva beképzelt nagyképü ****...igen.. 15/F

2011. júl. 6. 19:55
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
Figyelj,nem általánosítok,csupán,ha körülnézek,midnen televan beképzelt 13-14 éves kis ******* akiknek a fele 12 évesen elvesztette a szüzességét,ami nem is lehet baj.Nem általánosítok még1x mondom,de sajnos ezt tapasztalom,ha a felénél a srácok kezdeményeznek lekezelik őket.
2011. júl. 6. 20:13
 22/37 anonim ***** válasza:
Valamennyire igazat adok a kérdezőnek, néha legszívesebben odacsapnék néhány lánynak, mert annyira szánalmas, amit művelnek (nem mindenki persze, de mostanában nagy fölényben vannak). De lányokat nem bántunk ^^
2011. júl. 6. 20:15
 23/37 A kérdező kommentje:
Sajnos aki normálisan viselkedik,többnyire nem a legjobban néz ki.Akik pedig baszottul teccenek,azok a lekezelő bunkó ribik.:S mindenfelé ezt látni. És midnegyik bunkó nagyképű rajokkal jár.:D
2011. júl. 6. 20:17
 24/37 A kérdező kommentje:

ma 20:10

hát igen,te is a ritkábbikkak közé tartozol:)

2011. júl. 6. 20:19
 25/37 anonim ***** válasza:
Szerintem ne foglalkozz a kis pics'a'kal.Keress idősebb értelmesebb lányokat.
2011. júl. 6. 20:28
 26/37 A kérdező kommentje:
lehet igazad van:D
2011. júl. 6. 20:29
 27/37 anonim ***** válasza:
Talán nem az egós pic'sákat kéne hajkurásznod,hanem keresni egy normális lányt.:D
2011. júl. 6. 20:36
 28/37 anonim ***** válasza:
100%
Talán mert a magadhoz hasonlóakhoz vonzódsz. Elég csúnyán beszélsz fiam, kilóg a kapanyél a szádból. A rendes lányok között is vannak szépek. Nem tudom hallod hogy te hova jársz. 13-14 évesen még nagyon szeleburdiak a lányok is. Ne várj csodát. Várj amíg egy kicsit kinövik a tini plázap.csa korszakot.
2011. júl. 6. 20:53
 29/37 A kérdező kommentje:
Miért is irok csunyákat? szerintem semmi sértő/bántó dolgot nem irtam. A legtöbb 13-14 éves érett,érettként viselkedik,csak épp ez nem láccik meg a legtöbbjükön. Szóval.Mire célzol?
2011. júl. 6. 20:58
 30/37 anonim ***** válasza:
Baszottul, p.csa, k.rva, ezek például. Én vagyok lemaradva és ezek ma már alap szavak egy hétköznapi beszélgetésben? Olyan mintha azt mondanám alma? Hát jó. Ahogy érzed. Az hogy felnőttesen próbálnak viselkedni nem egyenlő azzal hogy úgyis sikerül nekik. Még csak utánozni akarják amit látnak, nagylányok akarnak lenni. Majd belejönnek. Vagy nem.
2011. júl. 6. 21:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!