Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem szoktam meg hogy foglalkoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szoktam meg hogy foglalkoznak velem, ezért nem tudtam jól fogadni a közeledését?

Figyelt kérdés
Mindig elég elhanyagolt voltam,megszoktam hogy nekem kell tenni azért, hogy foglalkozzanak velem,onbizalomhianyom van. Volt egy srác, aki vistont meglepően a szívén viselte a sorsomat, mindenben segíteni akart nekem, nem fogadtam el, nem akartam kihasznalni. Ő tényleg szerethetett,mert sosem haragudott meg ha flegma voltam vag nem reagáltam az üzenetére. Sok próbálkozás után végül bevallotta hogy nagyon kedvel, gyönyörűnek tart, úgy fogadott el ahogy vagyok ,azt mondta vb ez az utolsó hogy elhiv, erőltetni nem akar semmit. Mert korábban mindig kitaláltam valami kifogást. Elfogadta és elengedett, már nem keres engem egy pár hónapja miután elutasitottam.
2019. jún. 29. 19:19
 1/1 anonim ***** válasza:
Te magad mire következtetsz az általad leírt sztori alapján, kedves Kérdező?
2019. jún. 29. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!