Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti akik házaspasi közeledeset elfogadtatok, hogyan alakult a kapcsolat, gyorsan, vagy fokozatosan kezdtetek egyre több idöt egyutt tölteni?
Figyelt kérdés
Mennyi idö utan töltötte veletek a hetvegeböl legalabb egynapot?
Eleinte keveset majd többet vagy hogy nezett ki a kapcsolat ” görbeje”?
2018. jún. 30. 11:42
1/7 anonim válasza:
Egyből,elég gyorsan,intenzív lett. Egy napot? Azt sosem :) Mindig maximum pár órát.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi
2018. jún. 30. 11:47
3/7 anonim válasza:
Kíváncsi lennék, hogy lehet egész napokat távol valaki a családjától úgy, hogy senki nem kérdezi meg, mégis merre jár...
4/7 A kérdező kommentje:
Szerintem attól is fugg , hogy mennyire fontosneki a hazassaga , ha kevesbe akkor többet mer, föleg ha ö a kenyerkeresö
2018. jún. 30. 11:56
5/7 anonim válasza:
Sokat ! Munka utan egybol hozzam jott, aztan valamikor hajnal 5 , 6 korul haza ment.Az ,hogy mit mondott anno a nonek ??? Hat semmit mert az vak akart maradni!!nem akarta latni ,h mivan.Vegul a otthagyta a not ea mar 5 eve hazasok vagyunk.Mikor elmondta neki ,h vagyok en ,es vege akkor a no azt mondta tudta vegig de nem erre szamitott:))
6/7 anonim válasza:
Le lehet pontozni,de igy volt.Talan ha nem lett volna igenytelen ugy magara mint a kornyezetere akkor nem ez lett volna:)
7/7 anonim válasza:
Szerintem azért lettél lepontozva,mert ribi vagy és még büszke is vagy rá. És majd sírni fogsz amikor veled ia megteszi ugyanezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!