Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megpróbáljam újra?
Figyelt kérdés
Találkozgattam egy 15 éves lánnyal amikor 18 voltam és olyan gyerekes volt, zavarban volt de mégis gyönyörű volt és kedves stb. manapság nehéz nem csak jó csajt de jó embert is találni. De én akkor le ráztam abba maradt az egész de a mai napig szimpatizál velem. Aztán eltelt 1 év megkomolyodott most 16 én 19 megéri újra találkozgatnom vele? Illetve ez akor különbség ugye még oke?2018. jún. 27. 13:28
1/5 anonim válasza:
3 év korkülönbség ideális. 5 év felett szerintem már nem.
Megéri vele találkozni, próbáld meg vele! :)
2/5 Clairvoyant válasza:
A korkülönbség úgy tűnik el, ahogy telnek az évek. Ha 17 évesen tetszik egy 10 éves lány, az beteg. Ha 47 évesen egy 40 éves, az teljesen normális. A ti korotokban 3 év most még oké, nagyjából egy területén vagytok még az életnek. Ez nagyjából akkor fog megváltozni, amikor te 21-22 leszel, ő pedig 18-19.
Megjegyezném, hogy egy ember szerintem nem komolyodik meg egy év alatt, 15ről 16ra :) Kicsit úgy érzem, abból indulsz ki, hogy nehéz jó csajt/embert találni, ezért próbaként még ezt is bevállalnád.
3/5 A kérdező kommentje:
utolsó igen van igazság a mondandódban :D
köszi szépen:)
2018. jún. 27. 14:55
4/5 anonim válasza:
Hát igen. Ilyen a tinikor. Sokat változik az ember. Szerintem megéri!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!