Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők! Milyen az a fiatalabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Milyen az a fiatalabb srác akinek fogadjátok a közeledését?

Figyelt kérdés

Elsősorban 25/30 éves nők véleménye érdekelne, hogy mi kell ahoz, hogy egy fiatalabb férfi közeledését fogadjátok?

Vegyük úgy, hogy legyen azért felnőtt ember, nem extrém esetekre gondolok!

Természetesen ne az írjon aki 18 évesen azt mondja, hogy 30 év alatt szóba se áll pasikkal mert neki érett férfi kell, mert az nem érdekel és nem is a kérdésre irányul a válasza! Szóval milyen külső és szellemi tulajdonság kell ahoz, na meg milyen életvitel(normális keretek között), hogy meg tetszen egy srác nektek?

2019. jún. 11. 16:23
 1/6 anonim ***** válasza:
29%

Ne járjon már iskolába(vagyis dolgozzon). Tehát legalább a bsc legyen meg, de ha msc-re jár se bánom, csak ne legyen örök diák. Az iskolai végzettség(érettségin felül) egyébként szinte mindegy.

Ezen kívül olyan közhellyel tudok szolgálni, hogy passzoljuk egymáshoz, legyen meg a kémia stb.

2019. jún. 11. 16:28
 2/6 anonim ***** válasza:
47%

Legyél kicsit komolyabb és ne az legyen az első, hogy megtudja a korod.

32/f

2019. jún. 11. 16:40
 3/6 anonim ***** válasza:
48%
25 évesen összejöttem egy 18 éves fiúval. Az fogott meg benne, hogy olyan gyermekien őszinte volt, még szűz volt, és rajongásig szeretett :) Cuki volt nagyon. 2 évig voltunk együtt. Aztán amikor elkezdett kinyílni a csipája, szakítottunk, mert amúgy kvára nem egyfele vitt az utunk. Pár hónapra rá én már megismertem a jelenlegi férjemet, elkezdtem a családalapítást, ez mar csak egy ilyen kis utolsó kanyar volt az életemben.
2019. jún. 11. 16:46
 4/6 anonim ***** válasza:
52%
Az általam keresett karakterbe tartozik.
2019. jún. 11. 16:54
 5/6 anonim ***** válasza:
59%

Egy 20 eves fiu legyen eletvidam,viccelodes,felmeztelen pozolos profilkepek rola, mindene legyen a rendszeres sport ( kenu,kajak/box//bjj/atletika,minden ,ami vekony szalkas izomzatot kepez) csajozas,bulizas. Latsszon rajta,hogy sokat foglalkozik a testevel . Johet fogfeherites,szoli,divatos haj. Azert szeretem a 20 eves fiukat,amilyenek. A korahoz kepest erett fiukat lepasszolom masnak.

35/N

2019. jún. 11. 17:37
 6/6 anonim ***** válasza:

Srac vagyok de idősebb novel járok igaz csak 2 év de akkor is 2 év

Ő 22 én 20 (nincs sok különbség egy 22 és egy 25 eves közt...baratnőiből rájöttem)

Annyival tudok szolgálni ha idősebb not akarsz akkor igen kell egy fajta érettség de nem kell fapofanak lenni mert az nem ugyan az!

Meg ugye az sem art ha pl sportos izmos vagy korosztálytol függetlenül na meg ha van azert egy kis inteligenciád nem tartom magamat géniusznak de bizonyos dolgokhoz jol értek és igen az sem art ha van egy fix jövedelmed vagy ha valamilyen magasabb iskolát végzel

Jo rálátás a világra ne csak politikai Fidesz jobbik soros bullshitek hanem tényleges dolgok maga az élethez mert sokszor egy 25 éves no sem elég tapasztalt és magabiztos az élet bizonyos területein!

A megbizhatosag ami talán a legfontosabb egy felnőt nőnek egy megbízható férfi kell akire számíthat érzelmileg testileg na meg hogy latja hogy van egy élet képed celod az életben! Az is nagyon fontos nem csak kovályogsz mint a tesztoszterontol tulcsordult tini bele dugva a farkadat mindenbe ami puha és meleg...

Vannak meg ugye az alap sablon dolgok kémia, vonzalom, kompabilitas, közös érdeklődés Magabiztosság, udvariasság, jo humor

De az is számit hogy mekkora a kor különbség mert ha 18 vagy egy 30 eves no nem igen fog le teperni téged

De pl egy mar testileg ki érett 20-22 vagy akkor ossze lehet varázsolni egy 25 evést

2019. jún. 11. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!