Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek komolyan lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek komolyan lehet venni egy 33 éves férfi közeledését?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok, megismertem egy nálam 13 évvel idősebb férfit. Nagyon kedves, udvarol meg az ilyenkor szokásos dolgok. Viszont attól félek, hogy nem vesz komolyan, csak ki akar használni és csak arra kellenék neki. Nekem bejön, mint férfi, de nem akarok neki csak egy éjszaka lenni. Szerintetek érdemes belemenni ilyenbe vagy engedjem el inkább?
2018. jan. 14. 09:49
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
62%
Igen, de azért légy résen!
2018. jan. 14. 09:54
 2/29 anonim ***** válasza:
31%
Ha ennyire buta vagy, hogy ezt egyedül nem tudod eldönteni, akár össze is jöhetsz vele, tanulópénznek jó lesz. Mit gondolsz mégis mit akarna egy felnőtt férfi egy gyerektől?
2018. jan. 14. 09:55
 3/29 anonim ***** válasza:
77%
Nekem ugyanúgy fura, mint amikor egy 40-es nő huszonéves fiúkkal akar kapcsolatot.
2018. jan. 14. 09:56
 4/29 anonim ***** válasza:
60%

Mikor olvastam a kérdést, kicsit megütköztem, hogy mi van, talán a 33 éves kor pont egy olyan életszakasz a férfiaknál, amikor komolytalanok? :-)

Nézd, ez akármi lehet. Férfitól függ, hogy ő most csak d.gni akar, vagy komoly kapcsolatban gondolkozik. Legegyszerűbben úgy tudod kiszűrni a szándékait, ha nem ugrasz be egyből az ágyába. Ha pár hetet nem tud kivárni, akkor felejtős.

2018. jan. 14. 09:57
 5/29 A kérdező kommentje:
Nekem is fura ez, még nem voltam ilyen szituációban.
2018. jan. 14. 09:57
 6/29 anonim ***** válasza:
33%

A kérdésedre a választ tőle kapod meg. Általánosságban lehet bármit mondani, az egyáltalán nem lehet mérvadó.

Miért is ne gondolhatná komolyan a férfi?Lehet,hogy fiatalos gondolkodású, Te pedig elég érett vagy ahhoz,hogy megtaláljátok a közös hangot.

Manapság csak szexért kevesen ismerkednek, és aki így tesz az sokáig nem titkolja.

Meg fogod látni,hogy mit szeretne. Ha türelmes Veled, figyelmes, nem törekszik azonnal a szexre sem elméletben sem gyakorlatban :), akkor nincs veszítenivalód, ha Neked is szimpatikus vágj bele.

Legfeljebb nemet mondasz Neki ha közeledni szeretne és kéred,hogy amennyiben komolyan gondolja, adjon még Neked időt arra,hogy jobban megismerd.

2018. jan. 14. 09:58
 7/29 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszi a választ!
2018. jan. 14. 10:00
 8/29 anonim ***** válasza:
11%
Ismerek nem egy olyan párt, ahol 18-20 éves lány 30 fölötti pasival van, sőt egy olyat is, ahol most lett 50 a csávó.
2018. jan. 14. 10:00
 9/29 anonim ***** válasza:
81%
A srác résen lesz...😂
2018. jan. 14. 10:05
 10/29 anonim ***** válasza:
42%
#9 nagyon pihent vagy így reggel
2018. jan. 14. 10:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!