Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek komolyan lehet venni egy 33 éves férfi közeledését?
Erről a kérdésről és a kérdező további hozzászólásaiból az a mondás jut eszembe, hogy a férfiak egy kis kedvességre is képesek a szexért, a nők meg egy kis szexre is képesek a kedvességért. Döntsd el, hogy te mit akarsz, és soha ne dönts elhamarkodottan, kényszer alatt, nyugodtan kérj időt bármikor bármihez, és ezt nem csak erre a kapcsolatodra mondom, ami nem is tudom, hogy aktuális-e még. Nekem van amúgy olyan barátnőm, aki nála 15 évvel idősebb pasival házasodott végül össze és azóta is jól megvannak, jó pár éve már, szóval nem feltétlenül a korkülönbség számít, sőt, az kb. az utolsó szempont, csak ugye sok az előítélet.
Mizu azóta?
43 éves férfitől azt hittem, csak szexet akar és ezt annyira letisztáztam magammal, hogy eszembe se jutott, hogy komoly kapcsolatról ábrándozzak.
A vége az lett, hogy minden egyes nap 3 üzenet minimum! hogy legalább beszélgetni vagy randevúzni találkozzunk, mert neki elég ha csak beszélgetünk.
Nem mentem bele és fel se vállaltam volna hiszen köztünk nem 13 hanem 23 év volt.
Sose lehet tudni, tisztázd vele az a biztos.
Az én szüleim között is 13 év van. Köztük komoly volt, nem csak kaland ...15 èvig alkottak egy párt.
Van egy barátnőm aki 19 éves kora óta van együtt egy negyvenes pasassal , és én inkább úgy látom , nem a pasi akarja kihasználni hanem forditva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!