Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek komolyan lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek komolyan lehet venni egy 33 éves férfi közeledését?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok, megismertem egy nálam 13 évvel idősebb férfit. Nagyon kedves, udvarol meg az ilyenkor szokásos dolgok. Viszont attól félek, hogy nem vesz komolyan, csak ki akar használni és csak arra kellenék neki. Nekem bejön, mint férfi, de nem akarok neki csak egy éjszaka lenni. Szerintetek érdemes belemenni ilyenbe vagy engedjem el inkább?
2018. jan. 14. 09:49
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
47%
12 évvel vagyok idősebb egy nemrég megismert nőnél (ő is a húszas éveiben jár), én is udvarolok neki, de sajnos ő is azt gondolja, hogy csak a szépet teszem, pedig abszolút nem igaz.
2018. jan. 14. 10:31
 12/29 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Meglátom mi lesz. Még most az elején letisztázom, hogy nekem mi fér bele. Ha nem fogadja el, akkor inkább engedjük el ezt a dolgot.
2018. jan. 14. 10:39
 13/29 anonim ***** válasza:
51%

Az a baj az ilyen “szerződés” szerű tisztázásokkal, hogy az emberek egy része szemrebbenés nélkül az arcodba hazudik, ha csak arra kellesz neki.

Inkább próbálj meg sok időt vele tölteni, hagyd, hogy megismerd, próbálj az emberismeretedre hagyatkozni, ismerd meg a környezetét, ha te leszel az 5. húszéves barátnője az elmúlt fél évben az azért más, mintha eddig hosszú kapcsolatai voltak.

Persze 100%-os modszer nincs, egy 25 éves férfi is hülyithet, egy 30-as is gondolhatja komolyan.

Én például kb 50%-ban látom a kollégák/haverok (mind harmincasasok vagyunk) között ezt, hogy mire kell nekik egy huszonéves nő. Van aki eleve csak a naiv, könnyű prédát látja egy buta kislányban, más meg a vonzó nőt, akivel komolyan tervez.

2018. jan. 14. 11:04
 14/29 A kérdező kommentje:
Akik voltak ilyen kapcsolatban, nekik a szülők és a baráti társaság, közvetlen társaság hogyan fogadta, hogy ekkora körkülönbség van köztük?
2018. jan. 14. 11:08
 15/29 anonim ***** válasza:
45%

Az a baj kérdező, hogy ez így nem túl jó, hogy az elején letisztázom mi fér bele. Mert ezek a dolgok közben alakulnak ki.

Szerintem menj a szíved után. És max bukj el. De ne kalkulálj, meg számolgass előre.

Amúgy szerintem simán lehet, hogy komolyan vesz. De akkor legyél kezdeményező, bátor. Egy aktív cselevő. Szerintem akkor nem vesz komolyan, ha passzívan azt hiszed, hogy majd ő tudja a dolgokat.

2018. jan. 14. 11:08
 16/29 anonim ***** válasza:
0%

#14 ezt sem kell neked előre kitalálni. te csináld ami neked jó. és hagyd meg nekik, hogy lereagálják. és arra majd te is reagálsz.

ne terveket csinálj. hanem reagálj időben és úgy helyzetekre, hogy az belőled igazi. ettől még meg fogsz szívni sok mindent. de szerintem ebből lesznek valódi dolgok.

2018. jan. 14. 11:11
 17/29 anonim ***** válasza:
0%
És ha egy kapcsolatban később az derül ki, hogy nem ugyanazt akarjátok egymástól az nem azt jelenti, hogy kihasznált valaki valakit. Eleve, ha te azt csinálod amit akarsz, akkor nem lehet kihasználni, mert nem tettél semmi olyat, amit nem akrtál. Erre figyelj. Hogy akkor ha nem akarod, ha az nem a te utad akkor ne csináld. Ebből lesznek rossz dolgok. Magadra figyel, hogy hív valami vagy sem. És ha ekkor mész, akkor utána ne hibáztass mást. Meg ne érezd magad átverve, mert azt csináltad amit kell. Ettől leszel felnőtt ember, nő. És szerintem izgalmas is ettől.
2018. jan. 14. 11:14
 18/29 anonim ***** válasza:
58%
A 13 év korkülönbség még nem feltétlenül gond. Viszont, ha te magad félsz, hogy csak kihasznál, akkor "ne vágj bele". Mondjuk az a veszély fiatalabb ferfinél ugyanígy fennáll, hogy "csak arra kellesz neki".
2018. jan. 15. 16:33
 19/29 anonim ***** válasza:
11%
Ne aggódj, minden életkorban vannak komoly és komolytalan egyének is.
2018. jan. 16. 15:53
 20/29 anonim ***** válasza:
0%
Hol ismerkedtetek meg?
2018. jan. 25. 20:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!