Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek komolyan lehet venni egy 33 éves férfi közeledését?
Az a baj az ilyen “szerződés” szerű tisztázásokkal, hogy az emberek egy része szemrebbenés nélkül az arcodba hazudik, ha csak arra kellesz neki.
Inkább próbálj meg sok időt vele tölteni, hagyd, hogy megismerd, próbálj az emberismeretedre hagyatkozni, ismerd meg a környezetét, ha te leszel az 5. húszéves barátnője az elmúlt fél évben az azért más, mintha eddig hosszú kapcsolatai voltak.
Persze 100%-os modszer nincs, egy 25 éves férfi is hülyithet, egy 30-as is gondolhatja komolyan.
Én például kb 50%-ban látom a kollégák/haverok (mind harmincasasok vagyunk) között ezt, hogy mire kell nekik egy huszonéves nő. Van aki eleve csak a naiv, könnyű prédát látja egy buta kislányban, más meg a vonzó nőt, akivel komolyan tervez.
Az a baj kérdező, hogy ez így nem túl jó, hogy az elején letisztázom mi fér bele. Mert ezek a dolgok közben alakulnak ki.
Szerintem menj a szíved után. És max bukj el. De ne kalkulálj, meg számolgass előre.
Amúgy szerintem simán lehet, hogy komolyan vesz. De akkor legyél kezdeményező, bátor. Egy aktív cselevő. Szerintem akkor nem vesz komolyan, ha passzívan azt hiszed, hogy majd ő tudja a dolgokat.
#14 ezt sem kell neked előre kitalálni. te csináld ami neked jó. és hagyd meg nekik, hogy lereagálják. és arra majd te is reagálsz.
ne terveket csinálj. hanem reagálj időben és úgy helyzetekre, hogy az belőled igazi. ettől még meg fogsz szívni sok mindent. de szerintem ebből lesznek valódi dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!