Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan kezelnetek ezt?
Figyelt kérdés
Pár órán belül lesz az első randink. Már néhány napja chatelunk kb 0-24ben. Nagyon izgulok. Vissza húzódó személyiség vagyok, de vannak olyan helyzetek, mikor magabiztos és határozott vagyok. Változó, mikor milyen. Felek, hogy semmit sem fogok tudni magamtol mondani, mert már volt ilyen helyzet (családi összejövetelen, stb..), vagy bármi... még nem voltam soha randin. Előző több eves kapcsolataimban nem voltak “ismerkedős randik”.
23N
2019. jún. 29. 18:44
11/12 anonim válasza:
Örülök, hogy jól sikerült! Csók volt? 😶
12/12 A kérdező kommentje:
Második randin igen, nagyon jól haladunk :)
2019. júl. 3. 17:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!