Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti ezt hogy kezelnetek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti ezt hogy kezelnetek, hogy reagalnatok?

Figyelt kérdés

Mindketten harmincasok vagyunk.

A dolog lenyege, hogy a parom testvere 6 eve ram van kattanva es valahogy ez egyre rosszabb. Ma peldaul felvett valami uszodresszt (ilyen egesz testre simulo cucc, olyan mint a surf "ruha") es megkert, h erjek hozza, h erezzem az anyagat (uszni mentunk a tengerbe ami hideg, azert kell a felszereles)

Aztan kozli, h o latta hogy en a f.kat neztem, mivaaan?Nem neztem. Aztan megint elem all, hogy dedede erintsem meg az anyagot mert hogy milyen szuper meg tokjo vizlepergeto...sorolhatnam, mindegy a lenyeg az, hogy ez egyre rosszabb lesz, es ha nem csaladtag lenne mar ezer eve leraztam volna.

A parom szerint ne vegyem komolyan, meg ne mondjak neki semmit mert akkor megsertodik, eshogy amugy is hajlamos a depressziora bla bla. A parom egyszeruen nem veszi komolyan a dolgot, de a tesojanak a felesege abszolut latja a problemat.

Nem reszletezem, hasonlo jellegu dolgok mindennaposak, elmondja h szep vagyok, folyton olelget, szo szerint mindig korul ugral mint valami rajongo, de engem mint ferfi nem erdekel, mert teljesen mas vilag.

Egyebkent a parom tokeletes masa, egypeteju ikrek, ha ugyanolyan ruhaban vannak es nem szolalnak meg nem lehet oket megkulonboztetni, a hangjuk kulonbozo es az egesz szemelyiseguk:-))

Valakinek valami otlete h ilyenkor mi lehet a megoldas?

Koszi mindenkinek

2016. máj. 28. 19:03
 1/2 ittittitt ***** válasza:
30 évesen ezt nem tudjátok megbeszélni?!nem tudod elmondani ,hogy száljon le rólad ,mert kellemetlen?ő nem veszi észre magát,ezek szerint,muszáj rászólni.
2016. máj. 28. 21:59
 2/2 anonim ***** válasza:
Kénytelen leszel megsérteni. Sajnos előfordulnak ilyen konfliktusok máshol is, anyóssal, testvérrel, sógorral, ... amiket nem lehet egy kis sértődés nélkül megúszni. Egyszerűen amikor legközelebb kellemetlen, mondd el neki, hogy egy kicsit nagyobb távolságot tartson, mert neked ez így kellemetlen. Pont. Majd megsértődik, vagy megpróbálja elütni egy viccel, de legyél határozott.
2016. máj. 30. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!