Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ezt hogy kezelnetek, hogy reagalnatok?
Mindketten harmincasok vagyunk.
A dolog lenyege, hogy a parom testvere 6 eve ram van kattanva es valahogy ez egyre rosszabb. Ma peldaul felvett valami uszodresszt (ilyen egesz testre simulo cucc, olyan mint a surf "ruha") es megkert, h erjek hozza, h erezzem az anyagat (uszni mentunk a tengerbe ami hideg, azert kell a felszereles)
Aztan kozli, h o latta hogy en a f.kat neztem, mivaaan?Nem neztem. Aztan megint elem all, hogy dedede erintsem meg az anyagot mert hogy milyen szuper meg tokjo vizlepergeto...sorolhatnam, mindegy a lenyeg az, hogy ez egyre rosszabb lesz, es ha nem csaladtag lenne mar ezer eve leraztam volna.
A parom szerint ne vegyem komolyan, meg ne mondjak neki semmit mert akkor megsertodik, eshogy amugy is hajlamos a depressziora bla bla. A parom egyszeruen nem veszi komolyan a dolgot, de a tesojanak a felesege abszolut latja a problemat.
Nem reszletezem, hasonlo jellegu dolgok mindennaposak, elmondja h szep vagyok, folyton olelget, szo szerint mindig korul ugral mint valami rajongo, de engem mint ferfi nem erdekel, mert teljesen mas vilag.
Egyebkent a parom tokeletes masa, egypeteju ikrek, ha ugyanolyan ruhaban vannak es nem szolalnak meg nem lehet oket megkulonboztetni, a hangjuk kulonbozo es az egesz szemelyiseguk:-))
Valakinek valami otlete h ilyenkor mi lehet a megoldas?
Koszi mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!