Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti hogyan kezelnetek ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan kezelnetek ezt?

Figyelt kérdés

Pár órán belül lesz az első randink. Már néhány napja chatelunk kb 0-24ben. Nagyon izgulok. Vissza húzódó személyiség vagyok, de vannak olyan helyzetek, mikor magabiztos és határozott vagyok. Változó, mikor milyen. Felek, hogy semmit sem fogok tudni magamtol mondani, mert már volt ilyen helyzet (családi összejövetelen, stb..), vagy bármi... még nem voltam soha randin. Előző több eves kapcsolataimban nem voltak “ismerkedős randik”.

23N

2019. jún. 29. 18:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
34%

Nyugi, semmi olyan nem történik első randin, amit még ne csináltál volna. Forgalmas/nyilvános hely/emberi időpont?

32/f

2019. jún. 29. 18:48
 2/12 A kérdező kommentje:

Persze, tudom, de akkor is izgulok, mert vannak olyan helyzetek hogy semmit sem tudok mondani.

Igen, egy étterem és 8 orakkor lesz.

2019. jún. 29. 18:51
 3/12 anonim ***** válasza:

Nem kötelező folyamatosan csipogni. Olyankor mondjuk lehet szemezni, kezet cirógatni, csókkal bepróbálkozni, de ér emészteni is, ha már étterem. :)

32/f

2019. jún. 29. 18:56
 4/12 anonim ***** válasza:
Egy teljesen átlagos huszonéves lányként készülsz egy teljesen átlagos randira. Kezeld teljesen átlagosan.
2019. jún. 29. 19:01
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Mi a 0-24 chatelés után (ami kb. 2 hétig tartott az első találkáig), az első talàlkozásnál, amint megláttuk egymást azonnal csókolóztunk. (Jó talán egy Szia-Hello volt) ...de már chatelés alatt úgy összejöttünk “egymásba szerettünk”, hogy semmi fèle modoroskodás nem volt. Az egész randit végig csókolóztunk, majd a következő legalább hármat is. Imádtuk egymást...

A legfontosabb a nyitottság, hogy légy azonnal mosolygós, jókedvű és nyitott!

2019. jún. 29. 19:03
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

De ilyenkor ne arra gondolj, hogy TE nem tudsz semmit mondani...ha beáll a kínos csend, akkor az nem csak a te "hibád". Tudod mindig kettőn áll a vásár.

Ja és ne görcsölj, próbálj attól elvonatkoztatni, hogy ez egy első randi...

Próbáld úgy felfogni, mintha ti már ezer éve ismernétek egymást.

2019. jún. 29. 19:04
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, igyekszem! :)
2019. jún. 29. 19:05
 8/12 anonim ***** válasza:
Majd írd meg hogy sikerült.
2019. jún. 29. 20:47
 9/12 anonim ***** válasza:
Ha valóban ennyit chateltetek, akkor nem kéne ennyire zavarban lenned az első találkozástól. Hiszen valamennyire 'ismered'.
2019. jún. 29. 21:17
 10/12 A kérdező kommentje:

Azért vagyok zavarba mert introvertalt vagyok. Egyszerűen vannak olyan helyzetek, akar ismerem, akar nem, hogy nem tudok mit mondani. Vagy éppenséggel az ellenkezője.

Amint megláttam, elszállt minden idegessegem és végig beszéltem és mondta is hogy örül hogy ennyit beszélek én is :)

Nagyon jól éreztem magam és már meg is beszéltük a következő randit :)

Köszönöm a válaszokat :)

2019. jún. 30. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!