Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit válaszolnátok arra, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit válaszolnátok arra, ha a srác az első randi előtt közölné veled, hogy fizessétek felesben majd?

Figyelt kérdés
Két hete beszélgetek a sráccal, találkoztunk már és holnap mennénk az első randinkra, de ma írt egy olyat, hogy fizessük felesbe. Eléggé meglepődtem....

2019. jún. 8. 00:32
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:

40#

Ok, de nem érdekes, hogy csak azok a régi normák maradnak meg amik a nőknek kedveznek? Ez így nem fair.

2019. júl. 1. 23:54
 42/45 anonim ***** válasza:
0%

Régebben volt egy egyensúly.

Nem volt fogamzásgátlás=ezért válogatott nagyon a nő, mert meggondolta kitől akar gyereket. Ma már tud védekezni, nem kell annyira válogatni, tud szabadon szexelni.

Sokkal nőiesebbek voltak a nők annak idején.

Rengeteg házimunkát elvégezték otthon. Gyereket neveltek mellette 20 éves kortól.

És fizetésük se volt.

Szóval ez a norma azért alakult ki mert mások voltak a feltételek.

De a feltételek megváltoztak DE a norma maradt. Ez így miért fair?

2019. júl. 2. 00:02
 43/45 anonim ***** válasza:
100%

Vannak még nők, akik konzervatívan gondolkodnak ilyen kérdésben, pl magamat is ilyennek tartom, illetve vannak ismerőseim jószámmal.

Szeretném megőrizni ezeket a szokásokat, és nem csak azokat amik nekem kedveznek. Házimunka terén például azt tartom normálisnak, ha a nő végzi a nagyobb részét, kezdjük ott hogy a konyhában is inkább ő a jártasabb. Sok férfi egyáltalán nem tud főzni, viszont nők közt is vannak, akik nem akarnak. De amennyiben nincs pénz arra egy családban, hogy étteremben ebédeljenek/rendeljenek minden nap, szerintem kötelessége az anyukának ellátni a családot. Nálunk még így volt, pedig az én szüleim se olyan idősek, és jól bevált, bár édesanyám eleve rajong a gasztronómiáért.

Egyébként messze nem arról van szó, hogy a pasi lássa el a nőt úgy mint régen, manapság itthon lehetetlen megélni egy fizetésből, legalább is ritka. De apróságokat meg lehetne őrizni, mert ha nem, előbb utóbb oda fogunk jutni, hogy az ajtót se kell kinyitni egy nő előtt, és nehéz csomagokat is cipeljen csak egyedül.

De ha egy férfi engem nőként fog kezelni, én cserébe megadom mindazt amit illik. Ha "elvisz randizni" - mert azért így szokták mondani -, kedves leszek, érdeklődő, férfiként kezelem, és nem azért mert fizetett, hanem mert úgy fogom érezni, hogy igazán igyekszik hogy jó randipartner legyen.

Remélem még vannak, akik így gondolják, mert ha nem akkor nehezen fogok párt találni:D Viccet félretéve, ez csak a saját véleményem volt, bár lehet ez manapság már nem általános gondolkodás, mert annyira terjed hogy a nők és a férfiak ugyanazt csinálhassák az élet minden területén. Ez szerintem nagyon káros, hisz a feminizmus is definíció szerint a nők és férfiak EGYENJOGÚSÁGÁÉRT harcol, aminek semmi köze nincs hétköznapi tevékenységekhez. Örülök, hogy szavazhatok, de nem akarom és nem is fogom egy férfi szerepét betölteni a saját életemben.

2019. júl. 2. 13:49
 44/45 anonim ***** válasza:
0%

Igen manapság ott tartunk, hogy például a tárkeresésben a férfi például hátrányos helyzetben van. Egy nő szexpartnert egyből talál, de párkapcsolatra is csak annyia dolga, hogy szelektál.

Persze mivel ez a férfiakat érinti hátrányosan, és a nőket jól ez így rendben van.

2019. júl. 2. 14:00
 45/45 anonim ***** válasza:
0%

Meg mindennek a kezdeményezéset a férfitól várják( randik, első csók, kézfogás, szex stb). Mondjuk ez még hagyján, de ha pl. túl hamar csókolom meg akkor csak azt akarom, ha meg várok vele akkor töketlen vagyok. Szóval találjam ki, hogy éppen ő mire vágyik, és ha nem sikerül akkor én vagyok a hibás.

Miközben ő csak ítélkezik felettem, más dolga nincs.

2019. júl. 2. 14:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!