Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit válaszolnátok arra, ha a srác az első randi előtt közölné veled, hogy fizessétek felesben majd?
Befejeződne az ismerkedés:D
Mi lesz később akkor?
A feles fizetes teljesen oke ha en ajanlhatom fel (mindig megtortenik), de ha o hiv randira, keszuljon mar fel anyagilag egy kavera.
Ha tesztelget is, ne az elso randi elott tesztelgessen.N
Kuka.
Amúgy ettől van ám elvetemültebb pasi is. Itt az oldalon futottunk egymásba. Néhány hetes levelezés, kölcsönös szimpátia majd vonzalom után feljött szóba a randi (+ egyéb... 😉), majd kiadta az ukázt, hogy intézzem és fizessem én a panziót, ha már ő úgyis annyit utazik (kb 200 km) hozzám, az én városomba. 😶
Na, részemről kb itt lett vége a dolognak.
Hát nem tudom, nekem ez nem túl szimpatikus.
Mármint persze, ne mindig mindent a férfi fizessen. Viszont az első randin illene neki. Szerintem akinek tényleg van pénze, az nem fog sajnálni egy kávét, de még egy vacsorát sem.
Volt olyan pasi, aki meghívott egy két randi alatt egy limonádéra és fröccsre, és amikor kioffoltam, akkor kiakadt, hogy mennyire lehúztam őt. Barátnőimet is meghívom néha 1-1 piára, nem halok bele abba az 500 Ft-ba, nem is tartom ezeket számon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!