Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit válaszolnátok arra, ha a srác az első randi előtt közölné veled, hogy fizessétek felesben majd?
Egyébként én őszintén nem is értem ezek a férfiak, hogyan és miért szaporodhatnak tovább. Nyilván valakitől otthon látják ezt a ciki viselkedést vagy fogalmam sincs. Jól tetted, hogy nem mentél el vele.
Igazából én őszintén megalázónak érezném első randin ezt. Azonnal az jutna eszembe, hogy nem értem meg azt a 200 forintos üdítőt vagy 2 ezer forintos mozit.
(Első randiról beszélünk!!)
29#
"Eleve offolom azt a pasit, aki tesztelgetni akar.Ki az atyaúristen ő, hogy tesztelget??
Senki."
Ezt nők szokták csinálni általában, akkor ők ki az agyaúristenek, hogy tesztelgetnek? :)
Azért alakult úgy, hogy a férfi fizet randin, mert a nőnek nem volt keresete régen. Ma már van, de randin még mindig a férfinak illik fizetni.
Szóval ami jó az egyenjogúságban az kell a nőknek, a rossz az nem. Ez így nem megy.
Meg mondjátok, hogy mivel a férfi hív meg ezért neki illik fizetni. De miért nem Ti hívjátok meg? Nem mindig, de néha néha Ti miért nem hívjátok meg a férfit első randin? Ja, mert ebből a fajta egyenjogúságból nem kértek? Nem érzitek az ellentmondást?
Talán megoldás lehet az egész problémára, ha egyszerűen sétáltok egyet nappal valahol, miért kellene bármit bárkinek fizetnie?
Egy-két órát kibír mindenki étlen szomjan is.
Hehe, annyira bírom a mai férfiakat, összevesznek pár száz forinton, de legyen 1000 ha moziról van szó. Aztán megy a sírás, ha nem akar semmit a nő, mert úgy érzi többet ér egy kis spórolásnál. Hát elmondanám, hogy én személy szerint otthagynék egy ilyen pasit a francba, nincs annál megalázóbb, mint hogy ilyen helyzetbe kerüljön valaki első randin.
És senki ne keverje ide a fizetéseket, annak semmi köze nincs ahhoz, hogy pár pasi tahóskodik, ezzel előre elszúrva saját esélyeiket a kapcsolatra. Nem azért keres egy nő pénzt, hogy az utolsó megmaradt illembeli szokásokat és szabályokat is felrúgva fizessen a randin, hanem mert meg kell élnie valahogy. A férfinak sem azért illik fizetnie, hogy fogyjon a pénze, hanem mert többszáz év alatt kialakult egy norma, miszerint első randin MEGHÍVJA a pasi a csajt. A hangsúly ezen van, az erősebbik nem tesz egy gesztust, ami igenis jól esik, emeli a pasi fényét a csaj szemében, mert mindenki szereti egy randi erejéig körülrajongva érezni magát, akkor is ha pár feminista ezt tagadja, vagy pár csóró lúzer ezen akar spórolni.
Második randitól szerintem már minden okés, pláne ha drágább programról van szó, de nőtársaim nevében kérem, légyszi pasik, ne hozzatok minket ilyen helyzetbe az ismerkedés legelején!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!