Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit válaszolnátok arra, ha a srác az első randi előtt közölné veled, hogy fizessétek felesben majd?
"Teszteli, vajon a pénzre mész-e, gondolom."
Egy kávéval? Szánalmas.
#1-esnek igaza van. Amúgy férfiként közölném, hogy heteró srác vagyok. Ha nő közölné, hogy felesbe fizessük, mondanám, hogy oké.
#2: Részedről minden szánalmas, amit férfi csinál. Köszönjük, hogy naponta közlöd az oldalon!
En pl nem tudok sehol se enni se inni. Igy en ezt elutasitanam.
Rengeteg fiuval randiztam mar eletemben. Soha nem jott elo a feles fizetes.
Ennel sokkaljobb az,ha inkabb beulnek egy nagy parkba kozertbol hozott asvanyvizzel/gyumolcslevel. Az asvanyviz kb 90 huf es 1,5 liter.
N
Az lett volna a meglepő, ha nem személyeskedsz 53%.
Ezen most mit kell így megsértődni, pár száz forintos tételnél szánalmas, ennyi. Több tízezer forintos vacsoránál már érthető. És ennek semmi köze hozzá, h én írtam vagy a kedves 81%-os, általam nem ismert hozzászóló.
Nekem csak rossz tapasztalatom volt olyannal, aki ennyire ragaszkodott a felezgetéshez.
Vagy annyira nem tud bánni a pénzzel, hogy egy kávét pluszban nem tud kifizetni, és akkor legjobb közös programotok az lesz, hogy sétáltok. Vagy az a típus, akinél már az is gold digger, aki szülinapján szeretne kapni egy szál virágot.
Döntsd el, hogy mennyire szimpatikus, és akár jól is elsülhet a randi. Csak később arra figyelj, hogy a nagy korrekten felezés át ne csússzon abba, hogy nálad eszik, alszik, fürdik, de cserébe egy üdítőre nem hív meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!