Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Skacok, egy srác visszakérte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Skacok, egy srác visszakérte az ingyen italok árát a nőtől, szerintetek jogos?

Figyelt kérdés
[link]
2019. jún. 7. 09:30
1 2 3 4 5 6
 51/51 anonim ***** válasza:

Függetlenül attól, hogy bekapcsolódjak ebbe az idióta vitába, hogy a nő a r...nc, vagy a férfi a bal..sz, furcsának tartom az ajándék visszakérését. Ha valakit meghívok italra, vagy bármire, akkor én őt meghívtam. Ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy számítottam rá, még csak eszembe sem jutna ezen mérgelődni, vagy visszakövetelni az árát. Akkor ennyi erővel a Karácsonyi ajándékokat is vissza kell követelnem minden embertől, aki valaha barátnőm, barátom, rokonom, ismerősöm volt, ma meg már nem tartjuk a kapcsolatot, nem?

Plusz szakításkor is mindenről leltárnyilvántartást kellene vezetni, és visszakérni az ajándékokat, plusz elszámolni a meghívásokat, nem? Az ajándék az ajándék, amit az ember (elvileg) nem önérdekből, hanem kedveskedésből ad.

Ráadásul ezek az idióta húzások csak oda vezetnek, hogy még nehezebb lesz az ismerkedés, mert a nők fenntartással fogják kezelni a férfiak közeledését. Ha valakinek fáj a "kidobott pénz", akkor ismerkedjen más módon, ne hívjon meg senkit semmire, vagy közölje előre, hogy mit vár el cserébe!

Arról meg már nem is beszélek, hogy minimális emberismerettel kb. néhány perc után leszűrhető, hogy egy nő csak ezekre hajt, vagy valódi szándékai vannak...

2019. jún. 12. 11:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!